Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

Πως να μετρήσετε το κέντρο της κλειδαριάς σε θωρακισμενη πόρτα

29/06/2017
by 'Ακης Αγγέλης

Στην σελίδα αυτή θα βρείτε γενικές οδηγίες σχετικά με το πως να μετρήσετε το κέντρο μιας κλειδαριάς σε θωρακισμένη πόρτα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα χρηματοκιβώτιο

06/05/2017
by 'Ακης Αγγέλης

Στις μέρες μας έχει παρατηρηθεί πως όλο και περισσότεροι ιδιώτες νιώθουν την ανάγκη να διαφυλάξουν στο σπίτι κάποια πολύτιμα αντικείμενα. Αυτά μπορεί να είναι προσωπικά αντικείμενα ή και μερικές φορές κάποια μετρητά για μια ώρα ανάγκης.

Οι καταναλωτές καλούνται να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα χρηματοκιβωτίων, όπου αυτά διαφοροποιούνται αρχικά από το κόστος αγοράς, την πιστοποίηση, το επίπεδο ασφαλείας και το μέγεθος της αξίας του αντικειμένου που θα προστατεύσουν.

Πώς να επιλέξετε μπάρα πανικού (παραδείγματα)

06/05/2017
by 'Ακης Αγγέλης

Στο άρθρο αυτό σας εξηγούμε πώς να επιλέξετε τη κατάλληλη μπάρα πανικού για την πόρτα σας, καθώς και τα παρελκόμενα προϊόντα που ίσως χρειαστείτε (π.χ κλειδαριά, πόμολο κ.λ.π).
Παρακάτω μπορείτε να δείτε παραδείγματα που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή της ιδανικής μπάρας για την πόρτα σας.

Πως βρίσκουμε την φορά της πόρτας (δεξιά ή αριστερή)

06/05/2017
by Αλεξάνδρα Μεσαριτσίδου

Η φορά της πόρτας είναι σημαντική κατά την επιλογή της κλειδαριάς που θέλετε να τοποθετήσετε.
Στην σελίδα αυτή μπορείτε να δείτε φωτογραφίες όπου απεικονίζονται σχετικά παραδείγματα ώστε να βρίσκετε εύκολα την φορά της πόρτας σας.

Οδηγίες τοποθέτησης κιτ αλλαγής κωδικού κλειδιών σε θωρακισμένη πόρτα

06/05/2017
by 'Ακης Αγγέλης

Θέλετε να αλλάξετε τα κλειδιά από την θωρακισμένη πόρτα σας γιατί τα χάσατε ή σας τα πήραν; Το Lockitnow.gr θα σας δείξει μέσα από αυτό το άρθρο πως να εγκαταστήσετε το κιτ αλλαγής κωδικού (συνδυασμού) κλειδιών στην κλειδαριά σας, ανάλογα με την μάρκα.

Πως να επιλέξετε τον σωστό κύλινδρο και να τον εγκαταστήσετε στην πόρτα σας

06/05/2017
by 'Ακης Αγγέλης

Πολλές φορές θέλουμε να αλλάξουμε τον κύλινδρο στην πόρτα μας, όμως δεν γνωρίζουμε ποιός ταιριάζει ή ποιά διάσταση πρέπει να επιλέξουμε. Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε ποιές διαστάσεις κυλίνδρων ενδείκνυνται ανάλογα με το είδος της πόρτας σας και πως εγκαθιστούμε ένα κύλινδρο.

Πως μετράμε την διάσταση ενός κυλίνδρου στην κλειδαριά

06/05/2017
by 'Ακης Αγγέλης

Πως υπολογίζουμε την διάσταση ενός κυλίνδρου; Ή όπως είναι πιο διαδεδομένος, ο "αφαλός" της κλειδαριάς σας.