Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

Πως μετράμε την διάσταση ενός κυλίνδρου στην κλειδαριά

06/05/2017
by ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

Πως υπολογίζουμε την διάσταση ενός κυλίνδρου; Ή όπως είναι πιο διαδεδομένος, ο "αφαλός" της κλειδαριάς σας.

Αρχικά μετράμε το συνολικό μήκος του κυλίνδρου από την μια άκρη έως την άλλη (C), από το κέντρο όπου τοποθετείται η βίδα έως την μια άκρη (A) και από το κέντρο έως την άλλη άκρη (B). Συνήθως η τρύπα για την βίδα δεν βρίσκεται ακριβώς στην μέση του κυλίνδρου (παράκεντρη). Σε αυτή την περίπτωση το κομμάτι με την μικρότερη διάσταση τοποθετείται στην εξωτερική πλευρά της πόρτας.

μηκος κυλινδρου

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τον κύλινδρο από την κλειδαριά για να τον μετρήσετε όπως αναφέρουμε παραπάνω, κάνετε το εξής:

Για να υπολογίσετε σωστά το μήκος του κυλίνδρου που θα χρειαστείτε θα πρέπει να μετρήσετε το πάχος της πόρτας σας καθώς επίσης και των ροζετών που τυχόν θα χρησιμοποιήσετε. Η εικόνα που ακολουθεί μπορεί να σας βοηθήσει.

 

μηκος κυλινδρου στην πορτα

  

Εξωτερική πλευρά: Η απόσταση από την βίδα στήριξης του κυλίνδρου μέχρι την εξωτερική επιφάνεια της πόρτας, συμπεριλαμβανομένων των τυχόν επενδύσεων καθώς και των ροζετών ή defender.

Εσωτερική πλευρά: Η απόσταση από την βίδα στήριξης του κυλίνδρου μέχρι την εσωτερική επιφάνεια της πόρτας, συμπεριλαμβανομένων των τυχόν επενδύσεων καθώς και των ροζετών.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει πλούσια γκάμα κυλίνδρων. Επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας!! http://www.lockitnow.gr/cylinder.html