Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

- 25%

CDVI DUX Ηλεκτρική κλειδαριά κυλίνδρου, με αυτόματο κλείδωμα

Τιμή στο Κατάστημα: 345.00
260.00
Κερδίζετε : 85.00 (25%)
DUX-20
1 εώς 3 ημέρες

Χωνευτή ηλεκτρομηχανική κλειδαριά από την εταιρεία CDVI, με κωδικό DUX. Ονομάζεται έτσι διότι λειτουργεί με δυο τρόπους: ηλεκτρικά και με το κλειδί (μηχανικά).  Οι κλειδαριές αυτές μπορούν να συνδυαστούν με άλλα προϊόντα όπως πληκτρολόγια ή καρταναγνώστες (εξωτερικά) και μπουτόν (εσωτερικά), ανάλογα πάντα με τον τρόπο που επιθυμείτε να λειτουργεί το εκάστοτε σύστημα. Έτσι, έχετε πάντα τον έλεγχο της πρόσβασης στον χώρο σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Κατάλληλη για εισόδους πολυκατοικιών
  • Για πόρτες αλουμινίου, σιδερένιες
  • Αυτόματο κλείδωμα με το κλείσιμο της πόρτας
  • Μπορείτε να ανοίγετε από το θυροτήλεφωνο, ακόμα και όταν η πόρτα είναι κλειδωμένη (αυτόματο ξεκλείδωμα)
  • Κέντρα: 20mm, 30mm, 35mm, 50mm
  • Διαθέτει κύλινδρο για μηχανικό άνοιγμα από έξω ή μέσα
  • Λειτουργία fail-secure. Όταν δεν περνάει ηλεκρτικό ρεύμα το η κλειδαριά ασφαλίζει και η πόρτα μένει κλειδωμένη
  • Λειτουργεί στα 12V AC/DC. Κατανάλωση:  1.25 A. Η παροχή του ρεύματος γίνεται στο σταθερό και όχι πάνω στην πόρτα
  • Συνδέεται με τα υπάρχοντα καλώδια του ηλεκτρικού κυπρί. Δεν χρειάζεται επιπλέον τροφοδοσία ρεύματος ή επιπλέον καλώδια
  • Διαστάσεις κλειδαριάς : 165mm x 23mm. Διαστάσεις πλάκας κλειδαριάς : 270mm x 25mm. Διαστάσεις αντικρύσματος : 110.2 mm x 10.5mm x 30mm(YxΠχΒ). Διαστάσεις πλάκας αντικρύσματος: 250mm x 20,5mm.

Ο κύλινδρος ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην συσκευασία

Συνδυάστε την κλειδαριά με έναν κύλινδρο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα !

Τρόπος τοποθέτησης & λειτουργίας: Στην συσκευασία περιλαμβάνεται η ηλεκτρική κλειδαριά και το αντίκρυσμά της (κυπρί). Το αντίκρυσμα τοποθετείται στην κάσα και η κλειδαριά στην πόρτα. Μόλις έρθουν σε επαφή ο πίρρος ασφάλισης "πετάγεται" από την θέση του και ασφαλίζει στο αντίκρυσμα. Αν βρίσκεστε μέσα, για να ανοίξετε την πόρτα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κλειδί σας ή να κατεβάσετε το πόμολο (λειτουργία αντιπανικού). Αν βρίσκεστε έξω, θα πρέπει ή να σας ανοίξει κάποιος από το θυροτηλέφωνο ή να ανοίξετε μηχανικά με το κλειδί ή να πληκτρολογήσετε τον προσωπικό σας κωδικό ή να χρησιμοποιήσετε την κάρτα proximity κι έτσι ο πίρρος να επανέλθει στην αρχική του θέση και η πόρτα να είναι ελεύθερη να ανοίξει.

 

 Σημείωση:

Οι παραπάνω τιμές αφορούν την ΑΓΟΡΑ των προΪόντων. Η τοποθέτηση ΔΕΝ περιλαμβάνεται. Αν επιθυμείτε η τοποθέτηση να γίνει από δικούς μας εξειδικευμένους τεχνικούς παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2710000.

Κατασκευαστής:
CDVI

CDVI DUX - Φυλλάδιο (CDVI_DUX_-_Dimensions.pdf, 668 Kb) [Λήψη]