Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

Αλλάξτε ή αναβαθμίστε την κλειδαριά σας, επιλέγοντας τα προϊόντα που σας ταιριάζουν!

0.00
1 εώς 3 ημέρες

Θελετε να αλλάξτε την παλιά σας κλειδαριά γιατί έχει χαλάσει;

Πιστεύετε πως η τεχνολογία της είναι πλέον ξεπερασμένη και δεν σας προφυλλάσει από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες;

Κι επειδή η επιλογή των σωστών προϊόντων δεν είναι εύκολη υπόθεση,

το Lockitnow.gr σας βοηθά να βρείτε και να συνδυάσετε εύκολα τα προϊόντα που σας ταιριάζουν !!

Προϊόντα επώνυμα, από τα μεγαλύτερα εργοστάσια σε παγκόσμιο επίπεδο όπως: CISA , MOTTURA , ATRA , SECUREMME , MUL-T-LOCK , FIAM , MAUER , DISEC .

Οδηγίες για να επιλέξετε την σωστή κλειδαριά

1. Πως βρίσκουμε την μάρκα της κλειδαριάς : Συνήθως κοιτάμε τι γράφει επάνω το κλειδί μας. Αν για παράδειγμα γράφει CISA, τότε η κλειδαριά είναι CISA.

2. Μετράμε την διάσταση της κλειδαριάς : Για να το υπολογίσουμε αυτό μετράμε με ανοικτή την πόρτα και από την εξωτερική πλευρά την απόσταση από το κέντρο της υποδοχής του κλειδιού έως το σημείο που ΞΕΚΙΝΟΥΝ να βγαίνουν οι πίρροι. Προσοχή εάν η διάσταση που θα μετρήσετε είναι εώς 70mm (π.χ. 65mm, 68mm) τότε η κλειδαριά που θα χρεαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 63mm. Από 70mm εώς 80mm (π.χ. 75mm, 78mm) η κλειδαριά που θα χρειαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 73mm.

lock 45

3. Μετράμε πόσους πίρρους έχει η κλειδαριά : Δηλαδή μετράμε τις ατσάλινες μπάρες (πίρροι) που υπάρχουν στην κλειδαριά. ΠΡΟΣΟΧΗ!: Ο αριθμός των πίρρων στην παλιά κλειδαριά πρέπει να είναι ίδιος με αυτόν στην νέα. Για παράδειγμα, στην παραπάνω φωτογραφία η κλειδαριά αποτελείται από 4 πίρους και μια γλώσσα πομόλου. Ο αριθμός των στροφών, δηλαδή πόσες φορές γυρνάμε το κλειδί ώστε να κλειδώσει η πόρτα (συνήθως 2 ή 4), δεν έχει σχέση με την επιλογή της νέας κλειδαριάς.

4. Αριστερή ή δεξιά κλειδαριά: Πως προσδιορίζουμε αν χρειαζόμαστε αριστερή ή δεξιά; Από έξω προς τα μέσα (όπως μπαίνουμε) αν η πόρτα ανοίγει προς τα δεξιά, χρειαζόμαστε δεξιά κλειδαριά. Αν ανοίγει προς τα αριστερά, τότε χρειαζόμαστε αριστερή. Δείτε μερικά παραδείγματα εδώ: Lockitnow.gr/ Πως βρίσκουμε την φορά της πόρτας

5. Επιλογή κυλίνδρου: Όλοι οι κύλινδροι που σας προτείνουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και οι καλύτεροι που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά. Υπάρχουν κύλινδροι με κλειδιά ασφαλείας (νέου τύπου), αλλά και κύλινδροι με κλειδιά ασφαλείας και προστασία αντιγραφής των κλειδιών. Κάντε την επιλογή σας ανάλογα με το επίπεδο ασφαλείας που θέλετε να πετύχετε. Η συνηθέστερη διάσταση κυλίνδρου για θωρακισμένες πόρτες είναι 80mm. Στις κλειδαριές OMEGA δεν είναι απαραίτητη η επιλογή κυλίνδρου, εκτός από κάποια συγκεκριμένα μοντέλα στα οποία ο κύλινδρος υπάρχει για να ελέγχει το σταθερό κλειδωμα της κλειδαριάς.

6. Επιλογή DEFENDER: Το defender είναι ένα ατσάλινο προστατευτικό περίβλημα, που βιδώνει πάνω στο σώμα της κλειδαριάς. Χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τον κύλινδρο και την κλειδαριά από προσπάθεια παραβίασης της πόρτας. Στην αγορά υπάρχουν πολλών ειδών defender, σε διάφορες ποιότητες. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

7. Επιλογή διακοσμητικού: Ο χρωματισμός και το μέγεθος των διακοσμητικών (εσωτερικά - εξωτερικά) που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι ίδια με αυτά που υπάρχουν ήδη στην πόρτα σας. Διαφορετικά μπορεί να μην σας ταιριάζουν. Κάποια defender ασφαλείας δεν χρειάζονται εξωτερικό διακοσμητικό γιατί περιλαμβάνεται ήδη στην συσκευασία.(Στην περίπτωση αυτή η επιλογή για εξωτερικό διακοσμητικό είναι αυτόματα απενεργοποιημένη) 

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω προϊόντα στις καρτέλες "Κλειδαριές Θωρακισμένων πορτών", "Κύλινδροι Ασφαλείας", "Διακοσμητικά - Defender" ή να περιηγηθείτε στις κατηγορίες ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Κλειδαριές θωρακισμένων πορτών

Κύλινδροι ασφαλείας

Διακοσμητικά - Defender