Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

AGB SCUDO DCK Κύλινδρος ασφαλείας

Τιμή στο Κατάστημα: 117.50
88.00
Κερδίζετε : 29.50 (25%)
scudo dck 60mm Ni
1 εώς 3 ημέρες

Κύλινδρος υψηλής ασφάλειας από την εταιρεία AGB, της σειράς SCUDO DCK.

Διαθέτει σύστημα προστασίας "Snap Resistant" κατά του σπασίματος. Αυτό σημαίνει ότι σε προσπάθεια διάρρηξης ο κύλινδρος εμφανίζει υψηλό βαθμό αντίστασης, χάρη στην ατσάλινη μπάρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του και δεν μπορεί να σπάσει. Ακόμη, ο κύλινδρος AGB SCUDO DCK έχει προστασία κατά του χτυπήματος (προστασία anti-bumping). Ελεγχόμενη αναπαραγωγή κλειδιών (προστασία αντιγραφής).

  • Πατενταρισμένο σύστημα προστασίας "Snap Resistant" κατά του σπασίματος. Στο κάτω μέρος του κυλίνδρου βρίσκεται μια ατσάλινη μπάρα σε σχήμα U στο σημείο της βίδας στήριξης (εσωτερικά), καθιστώντας τον ανθεκτικό σε περίπτωση προσπάθειας διάρηξης.
  • Σύστημα πρoστασίας κατά του χτυπήματος (anti-bumping) και κατά του τρυπήματος (anti-drilling). Συμβάλλουν σε αυτό ατσάλινες μπάρες κατανεμημένες σε διαφορετικές θέσεις στο εσωτερικό του κυλίνδρου και τοποθετημένες κάθετα.
  • Διαθέτει 15 ενεργές μπίλιες εσωτερικά σε διάταξη δυο σειρών
  • Ελεγχόμενη αναπαραγωγή κλειδιών (προστασία αντιγραφής). Αντίγραφα του κλειδιού γίνονται μόνο με τον κωδικό που αναγράφεται στην κάρτα ιδιοκτησίας, στο εργοστάσιο της AGB στην Ιταλία. Χρόνος παράδοσης επιπλέον κλειδιών 15-20 εργάσιμες ημέρες.
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 5 κλειδιά ασφαλείας, η κάρτα κατόχου για την αναπαραγωγή κλειδιών και μια βίδα στήριξης
  • Διατιθεται σε διάφορες διαστάσεις. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στην πόρτα σας!

Περισσότερες πληροφορίες για το πως να επιλέξετε την διάσταση του κυλίνδρου μπορείτε να δείτε εδω: Lockitnow.gr/Πως να επιλέξετε την διάσταση του αφαλού.

 

Κατασκευαστής:
AGB
Αντιγραφή κλειδιού:
Προστασία αντιγραφής κλειδιού