Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

- 25%

CAL Crocodile Αντικλεπτικό σύστημα για όλες τις πόρτες

Τιμή στο Κατάστημα: 8.00
6.00
Κερδίζετε : 2.00 (25%)
crocodile
1 εώς 3 ημέρες

Νέο επαναστατικό, αντικλεπτικό σύστημα για πόρτες όλων των τύπων (πορτες ασφαλείας, ξύλινες, σιδερένιες αλουμινίου) από την εταιρεία CAL, με κωδικό CROCODILE.

Πως λειτουργεί:

Το προϊόν αυτό ακινητοποιεί το κλειδί σε γωνία 45 μοιρών πάνω στην κλειδαριά, μετατρέποντάς την σε αδιάρρηκτη. Διότι όταν κλειδώσετε τη πόρτα και βγάλετε το κλειδί από τη κλειδαριά ο διαρρήκτης μπορεί με διάφορες μεθόδους να βρει τον κωδικό του κλειδιού (picking - bumping) χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία. Επίσης, όταν αφήνετε το κλειδί πάνω στην κλειδαριά τον διευκολύνετε ακόμη πιο πολύ γιατί με ειδικά εργαλεία περιστρέφει το κλειδί σας από την εξωτερική πλευρά και ανοίγει την πόρτα. Με το "Crocodile" ακινητοποιείτε το κλειδί στις 45 μοίρες κι έτσι είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσει ο διαρρήκτης εργαλείο για να ξεκλειδώσει.

Πιο αποτελεσματικό στις πόρτες ασφαλείας. Στις κλειδαριές με κύλινδρο (αφαλό) ασφαλείας, δυσκολεύει κυρίως το σπάσιμο της βίδας στήριξης.

Κατασκευαστής:
CAL
Διάφορες κλειδαριές:
Διάφορες κλειδαριές