Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

Κλειδαριά ασφαλείας θωρακισμένης πόρτας 63mm OMEGA PLUS, για αλλαγή MOTTURA-ATRA

272.00
disec kt2140 disec kt2278 disec a1934 disec kt2131
offer4 deco small brass right
1 εώς 3 ημέρες

Αντικατάσταση κλειδαριάς με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου (παλαιού τύπου) με μια κλειδαριά νέας τεχνολογίας MUL-T-LOCK OMEGA PLUS ώστε να εξασφαλίσετε τον μέγιστο βαθμό ασφάλειας για εσάς και την ιδιοκτησία σας.
Κι επειδή η επιλογή των σωστών προϊόντων δεν είναι εύκολη υπόθεση, το Lockitnow.gr σας βοηθά να βρείτε και να συνδυάσετε εύκολα τα προϊόντα που σας ταιριάζουν !!

Το επίπεδο ασφαλείας των κλειδαριών με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου έχει πλεόν ξεπεραστεί και η αλλαγή τους είναι επιβεβλημένη.
Το πακέτο αυτό είναι κατάλληλο για κλειδαριές MOTTURA, ATRA (αλλά και SECUREMME, POTENT) με κέντρο 63mm, 4 πίρρους, γλώσσα κάτω και περιλαμβάνει ένα defender DISEC για κλειδαριές omega plus και την διακοσμητική ροζέτα που θα χρειαστείτε εσωτερικά. Και τα έξοδα αποστολής ΔΩΡΕΑΝ !!

Τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων:

1. Κλειδαριά MUL-T-LOCK OMEGA PLUS. Υψηλής τεχνολογίας μηχανισμός με γρανάζια που αποκλείει την περίπτωση μπλοκαρίσματος της κλειδαριάς, παρέχοντας ταυτόχρονα αθόρυβη λειτουργία. Παραδίδεται με 3 συνδυασμούς κλειδιών (3 ζωές) και 2 κάρτες ιδιοκτησίας. Ελεγχόμενη αντιγραφή κλειδιών.
2. Disec Defender BD10800 για κλειδαριές omega plus, για θωρακισμένες πόρτες (προαιρετικά). Το defender είναι ένα ατσάλινο προστατευτικό περίβλημα, που βιδώνει πάνω στο σώμα της κλειδαριάς. Χρησιμοποιείται για να προστατεύσει την κλειδαριά από προσπάθεια παραβίασης της πόρτας.

Ταιριάζει στην κλειδαριά σας ?
Για να δείτε αν το πακέτο αυτό ταιριάζει στην περιπτωσή σας θα πρέπει να ελέγξετε τα εξής:
Α. Μάρκα κλειδαριάς. Θα πρέπει η κλειδαριά σας να είναι MOTTURA ή ATRA ή SECUREMME ή POTENT και η γλώσσα να βρίσκεται κάτω από τους πίρρους.
Β. Αριθμός πίρρων. Θα πρέπει να είναι 4.
Γ. Το κέντρο της κλειδαριάς. Θα πρέπει να είναι 63mm. Πως μπορείτε να το υπολογίσετε αυτό; Πολύ απλά ακολουθώντας τα εξής βήματα: μετράτε με ανοικτή την πόρτα και από την εξωτερική πλευρά την απόσταση από το κέντρο της υποδοχής του κλειδιού έως το σημείο που ΞΕΚΙΝΟΥΝ να βγαίνουν οι πίρροι. Προσοχή εάν η διάσταση που θα μετρήσετε είναι εώς 70mm (π.χ. 65mm, 68mm) τότε η κλειδαριά που θα χρεαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 63mm.

lock 45

Δ. Το διακοσμητικό (από την εσωτερική πλευρά). Ανάλογα με το διακοσμητικό που υπάρχει ήδη στην πόρτα σας θα επιλέξετε και το νέο. Αν το διακοσμητικό καλύπτει μόνο την υποδοχή του κλειδιού θα προτιμήσετε ένα επίσης μικρό. Αν καλύπτει και την υποδοχή και το πόμολο τότε θα προτιμήσετε ένα μεγάλο διακοσμητικό. Αν το διακοσμητικό είναι τετράγωνο θα πρέπει να προτιμήσετε επίσης το αντίστοιχο.
Ε. Η φορά της πόρτας (αριστερή ή δεξιά). Αν από έξω προς τα μέσα (όπως μπαίνετε) η πόρτα ανοίγει προς τα δεξιά (δεξιόστροφα), θεωρείται δεξιά πόρτα. Αν ανοίγει προς τα αριστερά (αριστερόστροφα), τότε θεωρείται αριστερή πόρτα. Δείτε σχετικά παραδείγματα εδώ: Lockitnow.gr/ Πως βρίσκουμε την φορά της πόρτας

 

Γιατί αυτό το πακέτο;
Οι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται μια διάρρηξη είναι το επίπεδο ασφάλειας της κλειδαριάς, ο χρόνος που θα χρειαστεί και ο θόρυβος.
Όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο πακέτο κατασκευάζονται από εργοστάσια αναγνωρισμένα παγκοσμίως, είναι άριστης ποιότητας και έχουν αντοχή στην χρήση.
Το πακέτο αυτό προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα: Το defender είναι κατασκευασμένο από ατσάλι ενώ προστατεύεται και από ατσάλινες μπίλιες στις βίδες στερέωσης, αποτρέποντας το τρύπημα. Ακόμη, η κλειδαριά Multlock Omega Plus διαθέτει λειτουργία κλειδιών με 3 ζωές. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια στιγμή χάσετε τα κλειδιά σας ή νομίζετε ότι σας τα πήραν, μπορείτε να καταργήσετε άμεσα τα παλιά και να έχετε καινούργια (2η ζωή), χωρίς την παρέμβαση τεχνικού. Επίσης, αντίγραφα των κλειδιών φτιάχνονται σε ηλεκτρονική μηχανή, με χρήση του κωδικού που αναφέρεται στην κάρτα ιδιοκτησίας.

Σημείωση:
Οι παραπάνω τιμές αφορούν την ΑΓΟΡΑ των προΪόντων. Η τοποθέτηση ΔΕΝ περιλαμβάνεται. Αν επιθυμείτε η τοποθέτηση να γίνει από δικούς μας εξειδικευμένους τεχνικούς παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2710000.