Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

Κλειδαριά ασφαλείας θωρακισμένης πόρτας 63mm με κύλινδρο MTL, για αλλαγή MOTTURA-ATRA

240.90
disec kt036 disec ki1903 disec a1608 disec a1893
offer8 deco small brass right
1 εώς 3 ημέρες

Αντικατάσταση κλειδαριάς με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου (παλαιού τύπου) με μια κλειδαριά νέας τεχνολογίας που συνδυάζεται με κύλινδρο ασφαλείας και defender (κλειδαριές νέου τύπου) ώστε να εξασφαλίσετε τον μέγιστο βαθμό ασφάλειας για εσάς και την ιδιοκτησία σας.
Κι επειδή η επιλογή των σωστών προϊόντων δεν είναι εύκολη υπόθεση, το Lockitnow.gr σας βοηθά να βρείτε και να συνδυάσετε εύκολα τα προϊόντα που σας ταιριάζουν !!

Το επίπεδο ασφαλείας των κλειδαριών με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου έχει πλεόν ξεπεραστεί και η αλλαγή τους είναι επιβεβλημένη.
Το πακέτο αυτό είναι κατάλληλο για κλειδαριές MOTTURA/ATRA (αλλά και SECUREMME/POTENT) με κέντρο 63mm, 4 πίρρους, γλώσσα κάτω και περιλαμβάνει ακόμη έναν κύλινδρο ασφαλείας Multlock Interactive Plus+, ένα defender DISEC Sferik και την διακοσμητική ροζέτα που θα χρειαστείτε εσωτερικά. Και τα έξοδα αποστολής ΔΩΡΕΑΝ !!

Τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων:

1. Κλειδαριά ISEO. Διαθέτει σύστημα αυτόματου μπλοκαρίσματος, με καταπέλτη ( Relock ). Με αυτή την λειτουργία η κλειδαριά παρέχει τέτοια ασφάλεια ώστε οι πίρροι να μην υποχωρούν ακόμη και αν παραβιαστεί ή αφαιρεθεί ο κύλινδρος.
2. Κύλινδρος ασφαλείας Multlock Interactive Plus+ 80mm (30-50). Υψηλός βαθμός προστασίας ενάντια στις περισσότερες μεθόδους διάρρηξης, όπως η εύρεση κωδικού (picking), το χτύπημα (bumping) και το τρύπημα του κυλίνδρου (drilling). Προστασία αντιγραφής κλειδιών. Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 5 κλειδιά.
3. Disec Defender Sferik BD516, για θωρακισμένες πόρτες. Το defender είναι ένα ατσάλινο προστατευτικό περίβλημα, που βιδώνει πάνω στο σώμα της κλειδαριάς. Χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τον κύλινδρο και την κλειδαριά από προσπάθεια παραβίασης της πόρτας.

Ταιριάζει στην κλειδαριά σας ?
Για να δείτε αν το πακέτο αυτό ταιριάζει στην περιπτωσή σας θα πρέπει να ελέγξετε τα εξής:
Α. Μάρκα κλειδαριάς. Θα πρέπει η κλειδαριά σας να είναι MOTTURA ή ATRA ή SECUREMME ή POTENT και η γλώσσα να βρίσκεται κάτω από τους πίρρους.
Β. Αριθμός πίρρων. Θα πρέπει να είναι 4.
Γ. Το κέντρο της κλειδαριάς. Θα πρέπει να είναι 63mm. Πως μπορείτε να το υπολογίσετε αυτό; Πολύ απλά ακολουθώντας τα εξής βήματα: μετράτε με ανοικτή την πόρτα και από την εξωτερική πλευρά την απόσταση από το κέντρο της υποδοχής του κλειδιού έως το σημείο που ΞΕΚΙΝΟΥΝ να βγαίνουν οι πίρροι. Προσοχή εάν η διάσταση που θα μετρήσετε είναι εώς 70mm (π.χ. 65mm, 68mm) τότε η κλειδαριά που θα χρεαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 63mm.

lock 45

Δ. Το διακοσμητικό (από την εσωτερική πλευρά). Ανάλογα με το διακοσμητικό που υπάρχει ήδη στην πόρτα σας θα επιλέξετε και το νέο. Αν το διακοσμητικό καλύπτει μόνο την υποδοχή του κλειδιού θα προτιμήσετε ένα επίσης μικρό. Αν καλύπτει και την υποδοχή και το πόμολο τότε θα προτιμήσετε ένα μεγάλο διακοσμητικό. Αν το διακοσμητικό είναι τετράγωνο θα πρέπει να προτιμήσετε επίσης το αντίστοιχο.
Ε. Η φορά της πόρτας (αριστερή ή δεξιά). Αν από έξω προς τα μέσα (όπως μπαίνετε) η πόρτα ανοίγει προς τα δεξιά (δεξιόστροφα), θεωρείται δεξιά πόρτα. Αν ανοίγει προς τα αριστερά (αριστερόστροφα), τότε θεωρείται αριστερή πόρτα. Δείτε σχετικά παραδείγματα εδώ: Lockitnow.gr/ Πως βρίσκουμε την φορά της πόρτας

 

Γιατί αυτό το πακέτο;
Οι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται μια διάρρηξη είναι το επίπεδο ασφάλειας της κλειδαριάς, ο χρόνος που θα χρειαστεί και ο θόρυβος.
Όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο πακέτο κατασκευάζονται από εργοστάσια αναγνωρισμένα παγκοσμίως, είναι άριστης ποιότητας και έχουν αντοχή στην χρήση.
Υπάρχουν τρια επίπεδα ασφάλειας: a. Πρώτο επίπεδο είναι το defender, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και προστατεύεται από ατσάλινες μπίλιες στις βίδες στερέωσης, αποτρέποντας το τρύπημα. b. Το δεύτερο επίπεδο είναι ο κύλινδρος (αφαλός) ασφαλείας. Ο κύλινδρος έχει υψηλό βαθμό προστασίας ενάντια σε μεθόδους διάρηξης όπως picking, bumping και drilling.  Επίσης, αντίγραφα των κλειδιών φτιάχνονται σε ηλεκτρονική μηχανή, με χρήση του κωδικού που αναφέρεται στην κάρτα ιδιοκτησίας. c. Τέλος, αν αφαιρεθεί και ο κύλινδρος, ο καταπέλτης θα προστατεύσει την κλειδαριά, μπλοκάρωντας τους πίρρους ώστε να μην μπορούν να επανέλθουν στην αρχική τους θέση.

Σημείωση:
Οι παραπάνω τιμές αφορούν την ΑΓΟΡΑ των προΪόντων. Η τοποθέτηση ΔΕΝ περιλαμβάνεται. Αν επιθυμείτε η τοποθέτηση να γίνει από δικούς μας εξειδικευμένους τεχνικούς παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2710000.