Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

contact_viber

- 25%

Κλειδαριά ασφαλείας θωρακισμένης πόρτας 63mm OMEGA PLUS, για αλλαγή CISA

Τιμή στο Κατάστημα: 283.00
211.50
Κερδίζετε : 71.50 (25%)
disec kt2140 disec kt2278
disec kt2112 disec ki018
offer6 deco 2112+2140 brass
1 εώς 3 ημέρες

Αντικατάσταση κλειδαριάς με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου (παλαιού τύπου) με μια κλειδαριά νέας τεχνολογίας MUL-T-LOCK OMEGA PLUS ώστε να εξασφαλίσετε τον μέγιστο βαθμό ασφάλειας για εσάς και την ιδιοκτησία σας.
Κι επειδή η επιλογή των σωστών προϊόντων δεν είναι εύκολη υπόθεση, το Lockitnow.gr σας βοηθά να βρείτε και να συνδυάσετε εύκολα τα προϊόντα που σας ταιριάζουν !!

Το επίπεδο ασφαλείας των κλειδαριών με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου έχει πλεόν ξεπεραστεί και η αλλαγή τους είναι επιβεβλημένη.
Το πακέτο αυτό είναι κατάλληλο για κλειδαριές CISA με κέντρο 63mm, 4 πίρρους, γλώσσα πάνω και περιλαμβάνει την κλειδαριά omega plus και τις διακοσμητικές ροζέτες που θα χρειαστείτε εσωτερικά και εξωτερικά. Και τα έξοδα αποστολής ΔΩΡΕΑΝ !!

Τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων:

Κλειδαριά MUL-T-LOCK OMEGA PLUS. Υψηλής τεχνολογίας μηχανισμός με γρανάζια που αποκλείει την περίπτωση μπλοκαρίσματος της κλειδαριάς, παρέχοντας ταυτόχρονα αθόρυβη λειτουργία. Παραδίδεται με 3 συνδυασμούς κλειδιών (3 ζωές) και 2 κάρτες ιδιοκτησίας. Ελεγχόμενη αντιγραφή κλειδιών.

Ταιριάζει στην κλειδαριά σας ?
Για να δείτε αν το πακέτο αυτό ταιριάζει στην περιπτωσή σας θα πρέπει να ελέγξετε τα εξής:
Α. Μάρκα κλειδαριάς. Θα πρέπει η κλειδαριά σας να είναι CISA και η γλώσσα να βρίσκεται πάνω από τους πίρρους.
Β. Αριθμός πίρρων. Θα πρέπει να είναι 4.
Γ. Το κέντρο της κλειδαριάς. Θα πρέπει να είναι 63mm. Πως μπορείτε να το υπολογίσετε αυτό; Πολύ απλά ακολουθώντας τα εξής βήματα: μετράτε με ανοικτή την πόρτα και από την εξωτερική πλευρά την απόσταση από το κέντρο της υποδοχής του κλειδιού έως το σημείο που ΞΕΚΙΝΟΥΝ να βγαίνουν οι πίρροι. Προσοχή εάν η διάσταση που θα μετρήσετε είναι εώς 70mm (π.χ. 65mm, 68mm) τότε η κλειδαριά που θα χρεαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 63mm.

lock 45

Δ. Τα διακοσμητικά (από την εσωτερική και εξωτερική πλευρά). Ανάλογα με το διακοσμητικό που υπάρχει ήδη στην πόρτα σας θα επιλέξετε και το νέο. Αν το διακοσμητικό καλύπτει μόνο την υποδοχή του κλειδιού θα προτιμήσετε ένα επίσης μικρό. Αν καλύπτει και την υποδοχή και το πόμολο τότε θα προτιμήσετε ένα μεγάλο διακοσμητικό. Αν το διακοσμητικό είναι τετράγωνο θα πρέπει να προτιμήσετε επίσης το αντίστοιχο.
Ε. Η φορά της πόρτας (αριστερή ή δεξιά). Αν από έξω προς τα μέσα (όπως μπαίνετε) η πόρτα ανοίγει προς τα δεξιά (δεξιόστροφα), θεωρείται δεξιά πόρτα. Αν ανοίγει προς τα αριστερά (αριστερόστροφα), τότε θεωρείται αριστερή πόρτα. Δείτε σχετικά παραδείγματα εδώ: Lockitnow.gr/ Πως βρίσκουμε την φορά της πόρτας

 

Γιατί αυτό το πακέτο;
Οι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται μια διάρρηξη είναι το επίπεδο ασφάλειας της κλειδαριάς, ο χρόνος που θα χρειαστεί και ο θόρυβος.
Όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο πακέτο κατασκευάζονται από εργοστάσια αναγνωρισμένα παγκοσμίως, είναι άριστης ποιότητας και έχουν αντοχή στην χρήση.
Το πακέτο αυτό προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα: Η κλειδαριά Multlock Omega Plus διαθέτει λειτουργία κλειδιών με 3 ζωές. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια στιγμή χάσετε τα κλειδιά σας ή νομίζετε ότι σας τα πήραν, μπορείτε να καταργήσετε άμεσα τα παλιά και να έχετε καινούργια (2η ζωή), χωρίς την παρέμβαση τεχνικού. Επίσης, αντίγραφα των κλειδιών φτιάχνονται σε ηλεκτρονική μηχανή, με χρήση του κωδικού που αναφέρεται στην κάρτα ιδιοκτησίας.

Σημείωση:
Οι παραπάνω τιμές αφορούν την ΑΓΟΡΑ των προΪόντων. Η τοποθέτηση ΔΕΝ περιλαμβάνεται. Αν επιθυμείτε η τοποθέτηση να γίνει από δικούς μας εξειδικευμένους τεχνικούς παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2710000.