Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

- 25%

OPERA 37812 Ηλεκτρικό κυπρί θωρακισμένης πόρτας (fail safe)

Τιμή στο Κατάστημα: 173.00
129.00
Κερδίζετε : 44.00 (25%)
37812-1A
1 εώς 3 ημέρες

Ηλεκτρικό κυπρί για θωρακισμένες πόρτες από την εταιρεία OPERA, με κωδικό 37812.

Τα κυπρί για τις θωρακισμένες πόρτες είναι διαφορετικά από αυτά που τοποθετούνται σε απλές πόρτες (σιδερένες,αλουμινίου κλπ.)
Συνήθως το επιλέγετε με βάση αυτό που υπάρχει ήδη στην κλειδαριά σας (αντικατάσταση). Αν δεν υπάρχει, με βάση τον τρόπο που θα το τοποθετήσετε.

Διατίθεται σε δεξί και αριστερό. Αυτό το επιλέγετε ανάλογα με την φορά που ανοίγει η πόρτα σας (όταν βρίσκεστε από έξω) και την γλώσσα της κλειδαριάς. Δηλαδή αν από έξω προς τα μέσα η πόρτα σας ανοίγει δεξιά και η γλώσσα της κλειδαριάς είναι κάτω,το κυπρί που θέλετε είναι το δεξί. Αν η γλώσσα είναι επάνω (τύπου CISA) το κυπρί που θέλετε είναι το αριστερό. Αν από έξω προς τα μέσα ανοίγει αριστερά και η γλώσσα είνα κάτω, το κυπρί είναι αριστερό. Αν η γλώσσα είναι επάνω (τύπου CISA) το κυπρί που θέλετε είναι το δεξί.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα για το πως μπορείτε να διαπιστώσετε την φορά της πόρτας σας θα βρείτε εδώ: Lockitnow.gr/Πως βρίσκουμε την φορά της πόρτας .

Ξεχωριστά θα πρέπει να παραγγείλετε την πλάκα στήριξης, η οποία επίσης διατίθεται σε αριστερή ή δεξιά, με 3 ή 4 τρύπες ανάλογα με την κλειδαριά που έχει τοποθετηθεί στην πόρτα σας.

  • Λειτουργεί στα 12V DC
  • Επιλέξτε ανάμεσα σε δεξί και αριστερό
  • Λειτουργία FAIL SAFE. Όταν δεν περνάει ηλεκτρικό ρεύμα, το κυπρί απασφαλίζει και η πόρτα μένει ανοικτή

 

 

Κατασκευαστής:
OPERA
Χρήση κυπρί:
Για θωρακισμένες πόρτες