Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

- 25%

MOTTURA 91384 EasyGo Σετ λαμάκια αλλαγής συνδυασμού θωρακισμένης

Τιμή στο Κατάστημα: 132.00
99.00
Κερδίζετε : 33.00 (25%)
91384 D
1 εώς 3 ημέρες

Κιτ αλλαγής συνδυασμού κλειδιών θωρακισμένης πόρτας από την εταιρεία MOTTURA, με κωδικό Easy Go 91384.

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο θέλετε να αλλάξετε τα κλειδιά σας γιατί τα χάσατε ή σας τα έκλεψαν τότε θα χρησιμοποιήσετε αυτό το σετ.

  • Περιλαμβάνονται 3 νέα κλειδιά
  • Κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου
  • Κατάλληλο μόνο για κλειδαριές MOTTURA

Στην παραγγελία θα πρέπει να ορίσετε αν χρειάζεστε δεξί ή αριστερό κιτ. Αυτό μπορείτε εύκολα να το ελέγξετε, διότι εξαρτάται από την φορά που ανοίγει η πόρτα όταν βρίσκεστε από έξω.

Πως θα καταλάβετε αν χρειάζεστε αριστερή ή δεξιά;

Από έξω προς τα μέσα (όπως μπαίνετε) αν η πόρτα ανοίγει προς τα δεξιά (δεξιόστροφα), χρειάζεστε δεξιά κλειδαριά. Αν ανοίγει προς τα αριστερά, τότε χρειάζεστε αριστερή. Δείτε μερικά παραδείγματα εδώ: Lockitnow.gr/Πώς βρίσκουμε τη φορά της πόρτας.

Πως θα γνωρίζετε ποιό κιτ θα πρέπει να επιλέξετε;
Η Mottura διαθέτει πολλούς διαφορετικούς τύπους αλλαγής κλειδιών (συνδυασμοί). Τα ξεχωρίζετε ως εξής: Κάθε κιτ έχει διαφορετικό σχήμα ή διαφέρει στις φορές που κλειδώνει (2 ή 4). Μπορείτε, από την μέσα πλευρά της πόρτας, να αφαιρέσετε το διακοσμητικό (ροζέτα) και να δείτε το σχήμα του.Έτσι θα επιλέξετε και το κιτ που σας ταιριάζει.

Για οδηγίες τοποθέτησης δείτε περισσότερα εδώ: Lockitnow.gr/Οδηγίες αντικατάστασης κιτ

Κατασκευαστής:
MOTTURA