Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

ISEO Multiblindo E-Motion Ηλεκτρική κλειδαριά 3 σημείων, με αυτόματο κλείδωμα

Τιμή στο Κατάστημα: 800.00
599.00
Κερδίζετε : 201.00 (25%)
multiblindo e-motion 35mm
1 εώς 3 ημέρες

Ηλεκτρική κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος από την εταιρεία ISEO, με κωδικό Multiblindo E-Motion.

Ιδανική λύση για τις εισόδους των πολυκατοικιών. Εξαιρετικός συνδυασμός άνεσης και ασφάλειας. Λειτουργεί με δυο τρόπους: ηλεκτρικά και με το κλειδί (μηχανικά). Κλείδωμα σε 3 σημεία.

Λύστε μια για πάντα το μόνιμο πρόβλημα του κλειδώματος της εισόδου της πολυκατοκίας τοποθετώντας την νέα αυτή ηλεκτρομηχανική κλειδαριά !

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Κατάλληλη για εισόδους πολυκατοικιών. Για πόρτες ξύλινες και αλουμινίου.
 • Κλειδαριά τριων σημείων, χωνευτή. Διαθέτει πίρρους & γλώσσες "παπαγαλάκι" (ή γάντζους) σε τρια σημεία
 • Αυτόματο κλείδωμα με το κλείσιμο της πόρτας
 • Μπορείτε να ανοίγετε από το θυροτήλεφωνο, ακόμα και όταν η πόρτα είναι κλειδωμένη (αυτόματο ξεκλείδωμα)
 • Κέντρα: 35, 40 & 45mm
 • Ηχητικα σήματα που ενημερώνουν τον χρήστη για την κατάσταση της κλειδαριάς (κλειδωμένη - ξεκλείδωτη)
 • Διαθέτει υποδοχή για κύλινδρο, για μηχανικό άνοιγμα από έξω ή μέσα (ηλεκτρομηχανική κλειδαριά)
 • Λειτουργία fail-secure. Όταν κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα η κλειδαριά ασφαλίζει και η πόρτα μένει κλειδωμένη
 • Ρυθμιζόμενος χρόνος κλειδώματος. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τον χρόνο που θα ξανακλειδώσει η κλειδαριά από την στιγμή που πατάει το κουμπί για το άνοιγμα της πόρτας (5,10,30 ή 60 δευτερόλεπτα)
 • Λειτουργία αντιπανικού για γρήγορη έξοδο από το κτίριο - Κατεβάζοντας το πόμολο από την εσωτερική πλευρά ξεκλειδώνει, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το κλειδί σας
 • Λειτουργεί στα 12V DC. Η παροχή του ρεύματος γίνεται πάνω στην κλειδαριά και όχι στο σταθερό.
 • Στην συσκευασία περιλαμβάνεται η ηλεκτρική κλειδαριά και οι βίδες στήριξης. Τα αντικρύσματα και το τροφοδοτικό είναι ξεχωριστά (δεν περιλαμβάνονται)

Ο κύλινδρος ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Συνδυάστε την κλειδαριά με έναν κύλινδρο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα !

Η κλειδαριά ISEO Multiblindo E-Motion μπορεί να συνδυαστεί με άλλα προϊόντα όπως πληκτρολόγια ή καρταναγνώστες (εξωτερικά) και μπουτόν (εσωτερικά), ανάλογα πάντα με τον τρόπο που επιθυμείτε να λειτουργεί το εκάστοτε σύστημα. Έτσι, έχετε πάντα τον έλεγχο της πρόσβασης στον χώρο σας.

Τρόπος λειτουργίας:

Στην συσκευασία περιλαμβάνεται η ηλεκτρική κλειδαριά Multiblindo E-Motion. Μόλις η πόρτα κλείσει οι πίρροι ασφάλισης "πετάγονται" από την θέση τους και η κλειδαριά ασφαλίζει. Αν βρίσκεστε μέσα, για να ανοίξετε την πόρτα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το κλειδί σας ή να κατεβάσετε το πόμολο (λειτουργία αντιπανικού). Αν βρίσκεστε έξω, θα πρέπει ή να σας ανοίξει κάποιος από το θυροτηλέφωνο ή να ανοίξετε μηχανικά με το κλειδί.

Η κλειδαριά Multiblindo E-Motion διαθέτει πολλές λειτουργίες & δυνατότητες επέκτασης. Μπορεί να συνδυαστεί με ένα ειδικό πληκτρολόγιο (δεν περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία) ώστε να σας προσφέρει τους εξής τρόπους κλειδώματος ανάλογα με τις ανάγκες σας:

 • TOTAL. Πατώντας το κουμπί (του θυροτηλεφώνου ή όποιο άλλο έχετε συνδέσει για το άνοιγμα), η πόρτα ξεκλειδώνει. Όταν η πόρτα κλείσει, η Multiblindo E-Motion αυτόματα θα ενεργοποιήσει την γλώσσα και τους πίρρους. Κατά την διάρκεια του κλειδώματος-ξεκλειδώματος παράγονται αντίστοιχα ηχητικά σήματα. Καθολική ασφάλεια: αυτή η ρύθμιση εξασφαλίζει την μέγιστη ασφάλεια της πόρτας σας. Ιδανικό για εισόδους πολυκατοικιών.
 • LIGHT. Πατώντας το κουμπί, η πόρτα ξεκλειδώνει. Όταν η πόρτα κλείσει, η Multiblindo E-Motion αυτόματα θα ενεργοποιήσει μόνο την γλώσσα (όχι τους πίρρους κλειδώματος). Πιο ευέλικτη επιλογή λειτουργίας που προσφέρει μερικό και γρήγορο κλείδωμα.
 • FREE. Με αυτή την λειτουργία η Multiblindo E-Motion κρατάει την γλώσσα και τους πίρρους μόνιμα σε θέση "open" (ξεκλείδωτους). Έτσι η πόρτα μένει σε μια κατάσταση ελεύθερης εισόδου, που εξασφαλίζει ελεύθερη διέλευση τόσο από μέσα όσο και από έξω μέχρι να τεθεί άλλη λειτουργία. Ιδανικό για εισόδους καταστημάτων.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την κλειδαριά στην καρτέλα "Συνημμένα"

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

Σημείωση:

Οι παραπάνω τιμές αφορούν την ΑΓΟΡΑ των προΪόντων. Η τοποθέτηση ΔΕΝ περιλαμβάνεται. Αν επιθυμείτε η τοποθέτηση να γίνει από δικούς μας εξειδικευμένους τεχνικούς παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-2710000.

 

Κατασκευαστής:
ISEO

ISEO Multiblindo E-Motion Brochure (ISEO_Multiblindo_E-Motion_Brochure.pdf, 3,490 Kb) [Λήψη]

ISEO Multiblindo E-Motion Technical Data (ISEO_Multiblindo_E-Motion_Technical_info.pdf, 279 Kb) [Λήψη]