Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

ISEO 662G Κλειδαριά ασφαλείας θωρακισμένης, χωρίς γλώσσα (Atra-Mottura)

Τιμή στο Κατάστημα: 113.00
85.00
Κερδίζετε : 28.00 (25%)
662G 00
1 εώς 3 ημέρες

Κλειδαριά ασφαλείας θωρακισμένων πορτών από την εταιρεία ISEO, με κωδικό 662G.

Κλειδαριά για πόρτα ασφαλείας, με κύλινδρο (νέου τύπου). Νέο σύστημα λειτουργίας με καταπέλτη (relock). Αυτή η κλειδαριά συνήθως χρησιμοποιείται σαν δεύτερη (προσθετη) στην πόρτα σας εξαιτίας της απουσίας γλώσσας πόμολου. Συνδυάζεται με έναν αφαλό ασφαλείας 80mm (30-50) και ένα προστατευτικό κάλυμμα (defender).

  • Αυτή η κλειδαριά συνήθως χρησιμοποιείται σαν δεύτερη (προσθετη) στην πόρτα σας, εξαιτίας της απουσίας γλώσσας πόμολου.
  • Νέας τεχνολογίας με καταπέλτη (relock). Ο καταπέλτης είναι ένα σύστημα προστασίας που βρίσκεται εσωτερικά στην κλειδαριά και λειτουργεί ως εξής: Αν προσπαθήσει κάποιος να παραβιάσει την πόρτα (και είναι κλειδωμένη) ο καταπέλτης πέφτει και μπλοκάρει την κλειδαριά. Ενεργοποιείται όταν αφαιρεθεί και ο κύλινδρος από την κλειδαριά.
  • Μηχανισμός υψηλής ακρίβειας με γρανάζια, που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα
  • Συμβατή με όλους τους κυλίνδρους και τα defender της αγοράς
  • Αντικατάσταση κλειδαριών τύπου ATRA-MOTTURA
  • Κέντρο 63mm ή 73mm, 5 πίρροι, χωρίς γλώσσα

Για μια απόλυτα ολοκληρωμένη λύση, μπορείτε να συνδυάσετε την κλειδαριά κυλίνδρου με καταπέλτη που επιλέξατε, με έναν κύλινδρο ασφαλείας και ένα επώνυμο defender.

 *Βρείτε οδηγίες για την αλλαγή του κυλίνδρου στην καρτέλα "Συνημμένα"

Πως θα καταλάβετε αν χρειάζεστε αριστερή ή δεξιά;

Από έξω προς τα μέσα (όπως μπαίνετε) αν η πόρτα ανοίγει προς τα δεξιά (δεξιόστροφα), χρειάζεστε δεξιά κλειδαριά. Αν ανοίγει προς τα αριστερά, τότε χρειάζεστε αριστερή. Δείτε μερικά παραδείγματα εδώ: Lockitnow.gr/Πώς βρίσκουμε τη φορά της πόρτας.

Πως να μετρήσετε την διάσταση της κλειδαριάς;

Με ΑΝΟΙΚΤΗ την πόρτα και από την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πλευρά, θα μετρήσετε την απόσταση από το κέντρο της υποδοχής του κλειδιού έως το σημείο που ΞΕΚΙΝΟΥΝ να βγαίνουν οι πίρροι. Για να βοηθηθείτε, τοποθετήστε το κλειδί επάνω στην πόρτα. Προσοχή, εάν η διάσταση που θα μετρήσετε είναι εώς 70mm (π.χ. 65mm, 68mm) τότε η κλειδαριά που θα χρεαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 63mm. Από 72mm εώς 80mm (π.χ. 75mm, 78mm) η κλειδαριά που θα χρειαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 73mm.

lock 45

Κατασκευαστής:
ISEO
Τύπος κλειδαριάς:
Χωρίς γλώσσα

Οδηγίες αλλαγής κυλίνδρου σε κλειδαριά FIAM (ISEO_668_Lock_Change_Cylinder.jpg, 1,551 Kb) [Λήψη]