Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

- 25%

ISEO 608D Κλειδαριά θωρακισμένης τύπου χρηματοκιβωτίου, για ATRA-MOTTURA

Τιμή στο Κατάστημα: 173.00
130.00
Κερδίζετε : 43.00 (25%)
608D-63 D
1 εώς 3 ημέρες

Κλειδαριά ασφαλείας θωρακισμένων πορτών από την εταιρεία ISEO, με κωδικό 608D.

Κλειδαριά για πόρτα ασφαλείας, με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου. Κατάλληλη για αντικατάσταση κλειδαριών τύπου ATRA & MOTTURA (γλώσσα κάτω από τους πίρρους). Κέντρο 63mm ή 73mm, 4 πίρροι, γλώσσα κάτω. Η κλειδαριά αυτή διαθέτει σύστημα κλειδιών με 3 ζωές.

  • Κατάλληλη για αντικατάσταση ATRA & MOTTURA αλλά και SECUREMME ή POTENT. Δηλαδή για κλειδαριές που η γλώσσα βρίσκεται κάτω από τους πίρρους.
  • Με κλειδί χρηματοκιβωτίου
  • Κέντρο κλειδαριάς: 63mm ή 73mm. 4 πίρροι και γλώσσα κάτω
  • Επινικελωμένοι πίροι 18mm
  • Διατίθεται σε δεξιά ή αριστερή (ορίστε την φορά της πόρτας κατά την παραγγελία)
  • Παραδίδεται με 3 + 1 + 1 κλειδιά (3 ζωές). Τα 3 κλειδιά λειτουργούν αρχικά την κλειδαριά. Αν για κάποιο λόγο θέλετε να αλλάξετε κλειδιά (γιατί τα χάσατε ή σας τα πήραν), μπορείτε να βάλετε στην κλειδαριά το κλειδί της δεύτερης ζωής. Η κλειδαριά επαναπρογραμματίζεται και έτσι τα κλειδια της πρώτης ζωής παύουν να ισχύουν. Ομοίως με την εισαγωγή του κλειδιού της τρίτης ζωής τα κλειδιά της δεύτερης παύουν να ισχύουν.

 

Η τεχνολογία των κλειδαριών τύπου χρηματοκιβωτίου είναι πλέον ξεπερασμένη. Μπορείτε να την αντικαταστήσετε με μια κλειδαριά νέας τεχνολογίας. Οι κλειδαριές νέας τεχνολογίας συνδυάζουν κλειδαριές με καπέλτη (relock), αφαλό ασφαλείας 80mm (30-50) και ένα προστατευτικό κάλυμμα (defender). Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ: Lockitnow.gr/Αντικατασταση κλειδαριάς.

 

Πως θα καταλάβετε αν χρειάζεστε αριστερή ή δεξιά;

Από έξω προς τα μέσα (όπως μπαίνετε) αν η πόρτα ανοίγει προς τα δεξιά (δεξιόστροφα), χρειάζεστε δεξιά κλειδαριά. Αν ανοίγει προς τα αριστερά, τότε χρειάζεστε αριστερή. Δείτε μερικά παραδείγματα εδώ: Lockitnow.gr/Πώς βρίσκουμε τη φόρα της πόρτας.

 

Πως να μετρήσετε την διάσταση της κλειδαριάς;

Με ΑΝΟΙΚΤΗ την πόρτα και από την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πλευρά, θα μετρήσετε την απόσταση από το κέντρο της υποδοχής του κλειδιού έως το σημείο που ΞΕΚΙΝΟΥΝ να βγαίνουν οι πίρροι. Για να βοηθηθείτε, τοποθετήστε το κλειδί επάνω στην πόρτα. Προσοχή, εάν η διάσταση που θα μετρήσετε είναι εώς 70mm (π.χ. 65mm, 68mm) τότε η κλειδαριά που θα χρεαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 63mm. Από 72mm εώς 80mm (π.χ. 75mm, 78mm) η κλειδαριά που θα χρειαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 73mm.

lock 45

 

Κατασκευαστής:
FIAM
Τύπος κλειδαριάς:
4 πίρροι κλειδώματος