Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

FIAM 668GP Κλειδαριά θωρακισμένης διπλού κυλίνδρου, για αντικατάσταση MOTTURA

Τιμή στο Κατάστημα: 160.00
120.00
Κερδίζετε : 40.00 (25%)
668GP/63 D
1 εώς 3 ημέρες

Κλειδαριά ασφαλείας θωρακισμένων πορτών με διπλό κύλινδρο, από την εταιρεία FIAM, με κωδικό 668GP.

Κλειδαριά για πόρτα ασφαλείας, με κύλινδρο (νέου τύπου). Διπλού κυλίνδρου, που σημαίνει ότι διαθέτει ένα επιπλέον σταθερό κλείδωμα (μπλοκ). Νέο σύστημα λειτουργίας με καταπέλτη (relock). Συνδυάζεται με έναν αφαλό ασφαλείας 80mm (30-50) και ένα προστατευτικό κάλυμμα (defender). Κατάλληλη για αντικατάσταση κλειδαριών τύπου ATRA, MOTTURA, POTENT, SECUREMME. Με 4 πίρρους, γλώσσα κάτω και σταθερό κλείδωμα (μπλοκ). Κέντρο 63mm.

  • Κατάλληλη για αντικατάσταση κλειδαριάς ATRA, MOTTURA, POTENT, SECUREMME (γλώσσα κάτω)
  • Αντικαθιστά κλειδαριές ίδιου τύπου. Δηλαδή για να χρησιμοποιήσετε την κλειδαριά αυτή, θα πρέπει να υπάρχει ήδη μια ίδιου τύπου επάνω στην πόρτα. Διαφορετικά, δεν θα σας ταιριάζει.
  • Στο σταθερό μπλόκ τοποθετείται κύλνδρος μισός**, ο οποίος διαθέτει πομολάκι από την μια πλευρά. Συνήθως η διάσταση του είναι 60mm (50-10). Αν πρόκειται για αντικάτσταση κλειδαριάς από παλιού τύπου (χρηματοκιβωτίου) σε νέου με κύλινδρο, ο κύλινδρος αυτός αφαιρείται από την παλιά κλειδαριά και χρησιμοποιείται στην καινούργια.
  • Νέας τεχνολογίας με καταπέλτη (relock). Ο καταπέλτης είναι ένα σύστημα προστασίας που βρίσκεται εσωτερικά στην κλειδαριά και λειτουργεί ως εξής: Αν προσπαθήσει κάποιος να παραβιάσει την πόρτα (και είναι κλειδωμένη), ο καταπέλτης πέφτει και μπλοκάρει την κλειδαριά. Ενεργοποιείται όταν αφαιρεθεί και ο κύλινδρος από την κλειδαριά.
  • Μηχανισμός υψηλής ακρίβειας με γρανάζια που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα
  • Συμβατή με όλους τους κυλίνδρους και τα defender της αγοράς.
  • Κέντρο 63 mm, 4 πίρροι, γλώσσα κάτω και σταθερό κλείδωμα
  • Διαθέσιμη σε δεξιά ή αριστερή. Επιλέξτε ανάλογα με την φορά της πόρτας
  • Η κλειδαριά αυτή αντικαθιστά κλειδαριές σε πόρτες τύπου Balomenos

** Σε κάποιες περιπτώσεις ο κύλινδρος που τοποθετείται στο σταθερό κλείδωμα μπορεί να είναι πιο μεγάλος σε διάσταση 80mm (30-50) και να βγαίνει από την έξω πλευρά της πόρτας. Να χρησιμοποιείται δηλαδή και από την εξωτερική πλευρά σαν δεύτερο κλείδωμα.

Για μια απόλυτα ολοκληρωμένη λύση, μπορείτε να συνδυάσετε την κλειδαριά κυλίνδρου με καταπέλτη που επιλέξατε, με έναν κύλινδρο ασφαλείας και ένα επώνυμο defender.

 

Πως θα καταλάβετε αν χρειάζεστε αριστερή ή δεξιά;

Από έξω προς τα μέσα (όπως μπαίνετε) αν η πόρτα ανοίγει προς τα δεξιά (δεξιόστροφα), χρειάζεστε δεξιά κλειδαριά. Αν ανοίγει προς τα αριστερά, τότε χρειάζεστε αριστερή. Δείτε μερικά παραδείγματα εδώ: Lockitnow.gr/Πώς βρίσκουμε τη φορά της πόρτας.

Πως να μετρήσετε την διάσταση της κλειδαριάς;

Με ΑΝΟΙΚΤΗ την πόρτα και από την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πλευρά, θα μετρήσετε την απόσταση από το κέντρο της υποδοχής του κλειδιού έως το σημείο που ΞΕΚΙΝΟΥΝ να βγαίνουν οι πίρροι. Για να βοηθηθείτε, τοποθετήστε το κλειδί επάνω στην πόρτα. Προσοχή, εάν η διάσταση που θα μετρήσετε είναι εώς 70mm (π.χ. 65mm, 68mm) τότε η κλειδαριά που θα χρεαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 63mm. Από 72mm εώς 80mm (π.χ. 75mm, 78mm) η κλειδαριά που θα χρειαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 73mm.

lock 45

 

Κατασκευαστής:
FIAM
Τύπος κλειδαριάς:
Διπλού κυλίνδρου