Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

EVVA MCS Κύλινδρος υπερασφαλείας, με μαγνητικό κλειδί

Τιμή στο Κατάστημα: 510.00
380.00
Κερδίζετε : 130.00 (25%)
MCS 80mm Br (3k)
Δεν υπάρχει απόθεμα για αυτή την επιλογή

Μαγνητικός κύλινδρος υψηλής ασφάλειας από την εταιρεία EVVA, της σειράς MCS.

Είναι από τους λίγους κυλίνδρους ασφαλείας που χρησιμοποιούν αυτού του τύπου την τεχνολογία (MCS = Magnetic Code System) και σήμερα θεωρείται από τα κορυφαία προϊόντα ασφαλείας παγκοσμιώς.

Ο συνδυασμός του μαγνητικού συστήματος κυλίνδρου και κλειδιού, εγγυώνται την υψηλότερη προστασία στην κατασκευή νέων κλειδιών. Το κλειδί του κυλίνδρου MCS συνδυάζει δύο τεχνολογίες, που προσφέρουν τριπλό επίπεδο ασφάλειας: μία μαγνητική και δύο μηχανικές κωδικοποιήσεις.

Διαθέτει ατσάλινα μέρη, ώστε να μην μπορεί εύκολα να τρυπηθεί (προστασία anti-drill). Επίσης, διαθέτει ατσάλινη ενίσχυση στο κάτω μέρος του, ώστε να μην μπορεί εύκολα να σπάσει (snap resistant).

  • 100% εγγυημένη προστασία στην αναπαραγωγή των κλειδιών. Αντίγραφα κατασευάζονται ΜΟΝΟ στο εργοστάσιο της EVVA στην Αυστρία, με την χρήση του κωδικού που αναγράφεται στην κάρτα κατόχου
  • Ο κύλινδρος στο εσωτερικό του διαθέτει 8 περιστρεφόμενα μαγνητικά στοιχεία (δίσκοι), τα οποία είναι ανεξάρτητα από το μηχανικό μέρος, συνεπώς είναι αδύνατη η αναγνώριση ή το "σκανάρισμά" τους. Οι δίσκοι είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό υλικό (cobalt-5) έτσι ώστε να έχουν υψηλή αντοχή στη φθορά. Δεν μπορούν να απομαγνητιστούν από κλασικούς μαγνήτες.
  • Οι μαγνητικοί δίσκοι αλληλεπιδρούν με τα αντίστοιχα μαγνητικά στοιχεία του κλειδιού, εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια.
  • Προστασία κατά της εύρεσης του κωδικού (anti-picking), χάρη στην κατασκευή του κλειδιού που συνδυάζει δύο τεχνολογίες (μαγνητική και μηχανική κωδικοποίηση). Το κλειδί δεν μπορεί να αναπαραχθεί ούτε από εκτυπωτή τεχνολογίας 3D !
  • Ανθεκτικότητα στο σπάσιμο (snap resistant). Ο κύλινδρος EVVA MCS διαθέτει επιπλέον ατσάλινη ενίσχυση στο κάτω μέρος.
  • Πιστοποιήσεις όπως EN1303:2015 και SKG**
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 3 κλειδιά ασφαλείας, η κάρτα κατόχου απαραίτητη για την αναπαραγωγή κλειδιών και μια βίδα στήριξης

 

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν, στο βίντεο που ακολουθεί.

Κατασκευαστής:
EVVA
Αντιγραφή κλειδιού:
Προστασία αντιγραφής κλειδιού

EVVA MCS Φυλλάδιο (EVVA_MCS_Leaflet.pdf, 1,216 Kb) [Λήψη]