Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

- 25%

Eff Eff 25E Ηλεκτρικό κυπρί θωρακισμένης πόρτας (παλιού τύπου)

Τιμή στο Κατάστημα: 114.50
85.90
Κερδίζετε : 28.60 (25%)
25E.115 D15
1 εώς 3 ημέρες

Ηλεκτρικό κυπρί για θωρακισμένες πόρτες (παλιού τύπου) από την εταιρεία eff-eff, με κωδικό 25Ε.eff eff logo

Τα κυπρί για τις θωρακισμένες πόρτες είναι διαφορετικά από αυτά που τοποθετούνται σε απλές πόρτες (σιδερένες,αλουμινίου κλπ.)
Συνήθως το επιλέγετε με βάση αυτό που υπάρχει ήδη στην κλειδαριά σας (αντικατάσταση). Αν δεν υπάρχει, με βάση τον τρόπο που θα το τοποθετήσετε.

Διατίθεται σε δεξί και αριστερό. Αυτό το επιλέγετε ανάλογα με την φορά που ανοίγει η πόρτα σας (όταν βρίσκεστε από έξω) και την γλώσσα της κλειδαριάς. Δηλαδή αν από έξω προς τα μέσα η πόρτα σας ανοίγει δεξιά και η γλώσσα της κλειδαριάς είναι κάτω,το κυπρί που θέλετε είναι το δεξί. Αν η γλώσσα είναι επάνω (τύπου CISA) το κυπρί που θέλετε είναι το αριστερό. Αν από έξω προς τα μέσα ανοίγει αριστερά και η γλώσσα είνα κάτω, το κυπρί είναι αριστερό. Αν η γλώσσα είναι επάνω (τύπου CISA) το κυπρί που θέλετε είναι το δεξί.

  • Λειτουργεί στα 6-12V AC/DC
  • Επιλέξτε ανάμεσα σε δεξί και αριστερό
  • Λειτουργία fail secure. Όταν δεν περνάει ηλεκτρικό ρεύμα το κυπρί ασφαλίζει και η πόρτα μένει κλειδωμένη
  • Διακόπτης ενεργοποίησης - απενεργοποίησης (on-off). Στην θέση on το κυπρί λειτουργεί και η είσοδος-εξοδος είναι ελεγχόμενη. Στην θέση off το κυπρί είναι εκτός λειτουργίας και η είσοδος-έξοδος είναι ελεύθερη.

 

Κατασκευαστής:
eff-eff
Χρήση κυπρί:
Για θωρακισμένες πόρτες