Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

- 25%

Dierre Serne46 Κλειδαριά θωρακισμένης διπλού κυλίνδρου, για αντικατάσταση Atra-Dierre

Τιμή στο Κατάστημα: 265.00
199.90
Κερδίζετε : 65.10 (25%)
SERNE46/D
1 εώς 3 ημέρες

Κλειδαριά ασφαλείας θωρακισμένων πορτών με διπλό κύλινδρο, από την εταιρεία DIERRE, με κωδικό SERNE46.

Κλειδαριά για πόρτα ασφαλείας, με κύλινδρο (νέου τύπου). Διπλού κυλίνδρου, που σημαίνει ότι διαθέτει ένα επιπλέον κλείδωμα 2 πίρρων. Συνδυάζεται με έναν αφαλό ασφαλείας 80mm (30-50) και ένα προστατευτικό κάλυμμα (defender). Κατάλληλη για αντικατάσταση κλειδαριών τύπου ATRA - DIERRE. Με 4+2 πίρρους, γλώσσα κάτω και έξτρα κλείδωμα. Κέντρο 73mm.

 • Κατάλληλη για αντικατάσταση κλειδαριάς ATRA - DIERRE, διπλού κυλίνδρου.
 • Αντικαθιστά κλειδαριές ίδιου τύπου. Δηλαδή για να χρησιμοποιήσετε την κλειδαριά αυτή, θα πρέπει να υπάρχει ήδη μια ίδιου τύπου επάνω στην πόρτα. Διαφορετικά, δεν θα σας ταιριάζει.
 • Νέας τεχνολογίας με καταπέλτη (relock). Ο καταπέλτης είναι ένα σύστημα προστασίας που βρίσκεται εσωτερικά στην κλειδαριά και λειτουργεί ως εξής: Αν προσπαθήσει κάποιος να παραβιάσει την πόρτα (και είναι κλειδωμένη), ο καταπέλτης πέφτει και μπλοκάρει την κλειδαριά. Ενεργοποιείται όταν αφαιρεθεί και ο κύλινδρος από την κλειδαριά
 • Ο κύλινδρος που τοποθετείται στο έξτρα κλείδωμα έχει επίσης διάσταση 80mm (30-50). Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από την εξωτερική πλευρά σαν δεύτερο κλείδωμα.
 • Τα δυο κλειδώματα είναι αλληλοεξαρτώμενα. Για να κλειδώσουν οι κάτω πίρροι, θα πρέπει πρώτα να κλειδωθούν οι επάνω. Για να ξεκλειδώσουν οι επάνω πίρροι θα πρέπει πρωτα να ξεκλειδώσουν οι κάτω.
 • Μηχανισμός υψηλής ακρίβειας με γρανάζια που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα
 • Συμβατή με όλους τους κυλίνδρους και τα defender της αγοράς.
 • Κέντρο 73mm, γλώσσα κάτω, 4 + 2 πίρροι για το έξτρα κλείδωμα
 • Η απόσταση μεταξύ των πάνω πίρρων είναι 28mm και των κάτω πίρρων 37mm (μετρώντας κέντρο με κέντρο)
 • Η απόσταση μεταξύ της γλώσσας και του 1ου των κάτω πίρρων είναι 45mm (μετρώντας κέντρο με κέντρο)
 • Διαθέσιμη σε δεξιά ή αριστερή. Επιλέξτε ανάλογα με την φορά της πόρτας

Για μια απόλυτα ολοκληρωμένη λύση, μπορείτε να συνδυάσετε την κλειδαριά κυλίνδρου με καταπέλτη που επιλέξατε, με έναν κύλινδρο ασφαλείας και ένα επώνυμο defender.

 

Πως θα καταλάβετε αν χρειάζεστε αριστερή ή δεξιά;

Από έξω προς τα μέσα (όπως μπαίνετε) αν η πόρτα ανοίγει προς τα δεξιά (δεξιόστροφα), χρειάζεστε δεξιά κλειδαριά. Αν ανοίγει προς τα αριστερά, τότε χρειάζεστε αριστερή. Δείτε μερικά παραδείγματα εδώ: Lockitnow.gr/Πώς βρίσκουμε τη φορά της πόρτας.

Πως να μετρήσετε την διάσταση της κλειδαριάς;

Με ΑΝΟΙΚΤΗ την πόρτα και από την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πλευρά, θα μετρήσετε την απόσταση από το κέντρο της υποδοχής του κλειδιού έως το σημείο που ΞΕΚΙΝΟΥΝ να βγαίνουν οι πίρροι. Για να βοηθηθείτε, τοποθετήστε το κλειδί επάνω στην πόρτα. Προσοχή, εάν η διάσταση που θα μετρήσετε είναι εώς 70mm (π.χ. 65mm, 68mm) τότε η κλειδαριά που θα χρεαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 63mm. Από 72mm εώς 80mm (π.χ. 75mm, 78mm) η κλειδαριά που θα χρειαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 73mm.

lock 45

 

Κατασκευαστής:
DIERRE
Τύπος κλειδαριάς:
Διπλού κυλίνδρου