Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

CISA RS3 S OL3SO Κύλινδρος υπερασφαλείας

Τιμή στο Κατάστημα: 287.00
215.00
Κερδίζετε : 72.00 (25%)
OL3S1-07
1 εώς 3 ημέρες

Κύλινδρος υψηλής ασφάλειας από την εταιρεία CISA, της σειράς RS3 S OL3SO.

Η ναυαρχίδα των κυλίνδρων της CISA και ένας από τους καλύτερους κυλίνδρους που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά! Διαθέτει σύστημα προστασίας "Snap Resistant" κατά του σπασίματος. Αυτό σημαίνει ότι σε προσπάθεια διάρρηξης ο κύλινδρος εμφανίζει υψηλό βαθμό αντίστασης, χάρη στην ατσάλινη μπάρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του και δεν μπορεί να σπάσει. Ακόμη, ο κύλινδρος CISA RS3 S έχει προστασία κατά του χτυπήματος (προστασία anti-bumping). Ελεγχόμενη αναπαραγωγή κλειδιών (προστασία αντιγραφής).

  • Πατενταρισμένο σύστημα προστασίας "Snap Resistant" κατά του σπασίματος. Το κάτω μέρος του κυλίνδρου καλύπτεται από μια ατσάλινη μπάρα από άκρη σε άκρη, καθιστώντας τον κύλινδρο ανθεκτικό σε περίπτωση προσπάθειας διάρηξης.
  • Ατσάλινες μπίλιες στο μπροστινό μέρος του, ώστε να μην μπορεί εύκολα να τρυπηθεί (προστασία anti-drill).
  • Πρoστασία κατά του χτυπήματος (anti-bumping)
  • Πατενταρισμένο προφίλ κλειδιού που αποκλείει την παράνομη αντιγραφή του, χάρη στο κινούμενο έλασμα που βρίσκεται στην άκρη του κλειδιού
  • Πιστοποιήσεις ICIM EN 1303:05, Ghost
  • Διαθέτει 13 ενεργές μπίλιες εσωτερικά, σε ακτινωτή διάταξη τριων σειρών.
  • Διαθέτει λειτουργία "διπλής ενέργειας", δηλαδή αν κλείσει η πόρτα και το κλειδί βρίσκεται πάνω στον αφαλό, μπορείτε από την έξω πλευρά να βάλετε ένα άλλο κλειδί και να ανοίξετε.
  • Ελεγχόμενη αναπαραγωγή κλειδιών (προστασία αντιγραφής). Αντίγραφα του κλειδιού γίνονται μόνο με τον κωδικό που αναγράφεται στην κάρτα ιδιοκτησίας, στο εργοστάσιο της CISA στην Ιταλία. Χρόνος παράδοσης επιπλέον κλειδιών 10-15 εργάσιμες ημέρες.
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 5 κλειδιά ασφαλείας, η κάρτα κατόχου για την αναπαραγωγή κλειδιών και μια βίδα στήριξης
  • Διατιθεται σε διάφορες διαστάσεις. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στην πόρτα σας!

Περισσότερες πληροφορίες για το πως να επιλέξετε την διάσταση του κυλίνδρου μπορείτε να δείτε εδω: Lockitnow.gr/Πως να επιλέξετε την διάσταση του αφαλού.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην καρτέλα "Συνημμένα".

 

Κατασκευαστής:
CISA
Αντιγραφή κλειδιού:
Προστασία αντιγραφής κλειδιού

CISA RS3 S Τεχνικά χαρακτηριστικά (CISA_RS3S_-_Technical_sheet.pdf, 1,630 Kb) [Λήψη]