Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

CISA 57665 Κλειδαριά θωρακισμένης πόρτας, με κλειδί χρηματοκιβωτίου

Τιμή στο Κατάστημα: 140.00
105.00
Κερδίζετε : 35.00 (25%)
57665-48 D
1 εώς 3 ημέρες

Κλειδαριά ασφαλείας θωρακισμένων πορτών από την εταιρεία CISA, με κωδικό 57665-48.

Κλειδαριά για πόρτα ασφαλείας, με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου. Κατάλληλη για αντικατάσταση κλειδαριών τύπου CISA (γλώσσα πάνω από τους πίρρους). Κέντρο 63mm, 4 πίρροι, γλώσσα πάνω. Ο κωδικός των κλειδιών αλλάζει εύκολα χρησιμοποιώντας το νέο σετ αλλαγής CISA 06520-50.

  • Κατάλληλη για αντικατάσταση CISA. Δηλαδή για κλειδαριές όπου η γλώσσα βρίσκεται πάνω από τους πίρρους
  • Με κλειδί χρηματοκιβωτίου
  • Κέντρο κλειδαριάς: 63mm. 4 στροφών, με 4 πίρους και γλώσσα επάνω
  • Ο κωδικός του κλειδιού μπορεί να αλλάξει όποτε επιθυμείτε, με την βοήθεια του κιτ αλλαγής κωδικού κλειδιών CISA 06520-50 . Η αλλαγή γίνεται εύκολα χρησιμοποιώντας μια ειδική βίδα άλεν.
  • Διαθέσιμη σε δεξιά ή αριστερή. Επιλέξτε ανάλογα με την φορά της πόρτας
  • Παραδίδεται με 3 κλειδιά + 1 κλειδί κατασκευαστή (construction key)

 

Η τεχνολογία των κλειδαριών τύπου χρηματοκιβωτίου είναι πλέον ξεπερασμένη. Μπορείτε να την αντικαταστήσετε με μια κλειδαριά νέας τεχνολογίας. Οι κλειδαριές νέας τεχνολογίας συνδυάζουν κλειδαριές με καπέλτη (relock), αφαλό ασφαλείας 80mm (30-50) και ένα προστατευτικό κάλυμμα (defender). Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ: Lockitnow.gr/Αντικατασταση κλειδαριάς.

 

Πως θα καταλάβετε αν χρειάζεστε αριστερή ή δεξιά;

Από έξω προς τα μέσα (όπως μπαίνετε) αν η πόρτα ανοίγει προς τα δεξιά (δεξιόστροφα), χρειάζεστε δεξιά κλειδαριά. Αν ανοίγει προς τα αριστερά, τότε χρειάζεστε αριστερή. Δείτε μερικά παραδείγματα εδώ: Lockitnow.gr/Πώς βρίσκουμε τη φορά της πόρτας.

Πως να μετρήσετε την διάσταση της κλειδαριάς;

Με ΑΝΟΙΚΤΗ την πόρτα και από την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πλευρά, θα μετρήσετε την απόσταση από το κέντρο της υποδοχής του κλειδιού έως το σημείο που ΞΕΚΙΝΟΥΝ να βγαίνουν οι πίρροι. Για να βοηθηθείτε, τοποθετήστε το κλειδί επάνω στην πόρτα. Προσοχή, εάν η διάσταση που θα μετρήσετε είναι εώς 70mm (π.χ. 65mm, 68mm) τότε η κλειδαριά που θα χρεαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 63mm. Από 72mm εώς 80mm (π.χ. 75mm, 78mm) η κλειδαριά που θα χρειαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 73mm.

lock 45

 

Κατασκευαστής:
CISA
Τύπος κλειδαριάς:
4 πίρροι κλειδώματος

CISA 57665 - Οδηγίες αλλαγής συνδυασμού (CISA_57665_Change_nucleo_Instructions.pdf, 632 Kb) [Λήψη]