Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

CAL Doublex-XL Κλειδαριά ανοιγόμενων πορτών & παραθύρων

Τιμή στο Κατάστημα: 22.70
17.00
Κερδίζετε : 5.70 (25%)
Doublex-XL/S
1 εώς 3 ημέρες

Οι κλειδαριές ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΩΝ θυρών και παραθύρων "Doublex-XL" σας προστατεύoυν από τους επίδοξους διαρρήκτες, χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πόρτες, παράθυρα, συρόμενες μπαλκονόπορτες. Κατάλληλη για κουφώματα από ξύλο ή αλουμίνιο καθώς επίσης και για θωρακισμένες πόρτες.

  • Κατάλληλο για μονόφυλλες ή δίφυλλες πόρτες/παράθυρα
  • Ασφαλίζει με 2 ατσάλινους πίρρους
  • Για να πετύχετε την μέγιστη ασφάλεια καλό θα είναι να τοποθετήσετε 2 τεμάχια σε κάθε κούφωμα που θέλετε να ασφαλίσετε
  • Όταν το ασφαλίζετε κουμπώνει με δύο πίρρους, έναν από πάνω και έναν από κάτω. Έτσι πετυχαίνετε τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική ασφάλιση σε κάθε τύπο ανοιγόμενου κουφώματος.
  • Το κυπρί τοποθετείται στο κυρίως σώμα συρταρωτά και έχει επιλογή δυο θέσεων. Για επιφάνειες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και για ανισόπεδες.
  • Για ανισόπεδες επιφάνειες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους ειδικούς αποστάτες που πριέχονται στην συσκευασία. Με αυτό τον τρόπο το τοποθετείτε πανεύκολα σε πόρτες και παράθυρα, ξύλινα, αλουμινίου, πλαστικά (PVC), καθώς επίσης και σε θωρακισμένες πόρτες.
  • Τοποθετείται σε οποιοδήποτε ύψος
  • Στη συσκευασία του CAL DOUBLEX-XL θα βρείτε: (1) το κυρίως μέρος από αλουμίνιο, (2) το αντίκρισμα που μπαίνουν οι πίροι, (3) πλαστικό κάλυμμα που κρύβει τις βίδες, (4) τους 2 ατσάλινους πίρους 8mm, (5) επιπλέον τεμάχια αποστάτών ώστε να φέρουν το αντίκρισμα στη σωστή θέση, (6) βίδες για αλουμινόπορτα-ξύλινη πόρτα και πλαστικά κουφώματα.
  • Διαστάσεις: Πλάτος σώματος (χωρίς τους πίρρους): 50mm & Ύψος: 150mm
  • Χρώμα: Λευκό, μαύρο, καφέ & ασημί

Διαφορές σε σχέση με την ασφάλεια Doublex-S:
1. Το σώμα της κλειδαριάς Doublex-XL είναι κατά 17mm φαρδύτερο. Με αυτό τον τρόπο οι βίδες στήριξης "πέφτουν" πιο μέσα και δεν εμποδίζουν τον μηχανισμό. Αυτό αφορά κυρίως συνθετικά κουφώματα (PVC) ή παράθυρα αλουμινίου με περιμετρικό μηχανισμό.
2. Το κυπρί της κλειδαριάς Doublex-XL είναι αποσπώμενο και μπορεί να τοποθετηθεί με δυο τρόπους πάνω στο σώμα. Έτσι μεταβάλεται η απόσταση κάσας-πόρτας και ταιριάζει σε περιπτώσεις με ανισόπεδα κλειδώματα, χωρίς να χρειάζονται πολλές πλαστικές προσθήκες

Οδηγίες τοποθέτησης:

doublex-xl installation

 

 

Δείτε περισσότερα στο  βίντεο που ακολουθεί:

 

Κατασκευαστής:
CAL
Κλειδαριές για αλουμίνια:
Κλειδαριές για ανοιγόμενα