Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

CAL Doublex Classic Κλειδαριά συρόμενων πορτών & παραθύρων αλουμινίου

Τιμή στο Κατάστημα: 11.30
8.50
Κερδίζετε : 2.80 (25%)
DOUBLEX CLASSIC/WHITE
1 εώς 3 ημέρες

Οι ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ συρομένων κουφωμάτων "Doublex Classic" σας προστατεύoυν από τους επίδοξους διαρρήκτες, χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πόρτες,παράθυρα, συρόμενες μπαλκονόπορτες από αλουμίνιο.

 • Κλειδαριά ασφαλείας, διπλού κλειδώματος
 • Τοποθετείται εξωτερικά, πάνω στο αλουμίνιο
 • Στρογγυλοί πίρροι κλειδώματος
 • Δυνατή στην ασφάλεια καθώς 2 ατσάλινοι πίροι κουμπώνουν στο αντίκρυσμα ασφαλίζοντας 100% το χώρο σας. Τοποθετείται σαν πρώτη αλλά και σαν δεύτερη (πρόσθετη) κλειδαριά σε κάθε συρόμενο φύλλο. Έχει πάχος 10,5 mm.
 • Παρέχει τη μέγιστη μηχανική ασφάλεια γιατί το κυπρί βιδώνεται με τέσσερεις βίδες που πιάνουν και την σιδερένια ψευτόκασα. Τοποθετείται πολύ εύκολα σε οποιοδήποτε ύψος.
 • Έχει το πλεονέκτημα να φαίνεται από μακριά αν είναι ασφαλισμένη ή όχι
 • Έχει περάσει τα αμερικανικά τεστ ασφαλειας με τη μεγαλύτερη επιτυχία και έχει απεδείχθει η ισχυρότερη κλειδαριά συρομένων από το 2002
 • Η συσκευασία CAL DOUBLEX CLASSIC περιλαμβάνει 1 τεμάχιο που αποτελείται από: (α) κυρίως σώμα με τους 2 χαλύβδινους πίρρους ασφαλείας, (β) πλαστικό κάλυμα, (γ) μικρή εξωτερική χούφτα, (δ) αντίκρυσμα που φωλιάζουν οι πίρροι και (ε) 2 πλαστικές προεκτάσεις-αποστάτες που φέρνουν το κυπρί-αντίκρυσμα πιο κοντά στη κλειδαριά σε πιο βαθιά προφίλ.
 • Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για την κλειδαριά ανάλογα που θέλετε να την τοποθετήσετε. Αν ασφαλίζει δεξιά ή αριστερά τότε επιλέγετε την απλή εκδοση. Αν τα κουφώματα ασφαλίζουν στο κέντρο (φιλητά συρόμενα) θα χρειαστείτε επιπλέον την χούφτα.
 • Για την περίπτωση του μονόφυλλου κουφώματος, το αντίκρυσμα που περιλαμβάνεται στην συσκευασία έχει διατομή 20mm. Υπάρχει περίπτωση το αντίκρυσμα αυτό να μην ταιριάζει στην δική σας περίπτωση μιας και τα κουφωματα ποικίλουν. Γι' αυτό θα πρέπει να επιλέξετε ξεχωριστά το αντίκρυσμα που ταιριάζει σε εσας.
 • Ομοίως και στην περίπτωση του δίφυλλου κουφώματος (που ασφαλίζουν στο κέντρο), τα αντικρυσματα έχουν διάφορες διατομές ανάλογα πάλι την περίπτωση του κουφώματος. Στην καρτέλα "Συνδυάστε με" μπορείτε να δείτε τα διάφορα αντικρύσματα και για την περίπτωση του μονόφυλλου και του δίφυλλου κουφώματος.

 

Σχετικά με τον τρόπο τοποθέτησης, παρακαλουθήστε το παρακάτω βίντεο:
 

 

Κατασκευαστής:
CAL
Κλειδαριές για αλουμίνια:
Κλειδαριές για συρόμενα
cal χουφτες
9.30 7.00
CAL, Αντικρύματα (κυπρί)
Στην περίπτωση των     δίφυλλων κουφωμάτων   , όπου τα φύλλα ασφαλίζουν στο κέντρο, θα χρειαστείτε εκτός από την κλειδαριά CAL...
1 εώς 3 ημέρες