Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
- 25%

AGB SCUDO 9000 Κύλινδρος ασφαλείας

Τιμή στο Κατάστημα: 76.00
57.00
Κερδίζετε : 19.00 (25%)
scudo 9000 60mm (30-30) br
1 εώς 3 ημέρες

Κύλινδρος υψηλής ασφάλειας από την εταιρεία AGB, της σειράς Scudo 9000.

Διαθέτει σύστημα προστασίας "Snap Resistant" κατά του σπασίματος. Αυτό σημαίνει ότι σε προσπάθεια διάρρηξης ο κύλινδρος εμφανίζει υψηλό βαθμό αντίστασης, χάρη στην ατσάλινη μπάρα σε σχήμα U που βρίσκεται στο κάτω μέρος του και δεν μπορεί να σπάσει. Ακόμη, ο κύλινδρος AGB Scudo 9000 έχει προστασία κατά του τρυπήματος (προστασία anti-drilling). Παραδίδεται με 5 κλειδιά ασφαλείας.

  • Διαθέτει 17 ενεργές μπίλιες εσωτερικά, σε διάταξη τριων σειρών
  • Εκατομμύρια διαφορετικοί συνδυασμοί κλειδιών
  • Σύστημα προστασίας "Snap Resistant" κατά του σπασίματος. Στο κάτω μέρος του κυλίνδρου υπάρχει μια ατσάλινη μπάρα σε σχήμα U, καθιστώντας τον κύλινδρο ανθεκτικό σε περίπτωση προσπάθειας διάρηξης.
  • Σύστημα πρoστασίας κατά του χτυπήματος (anti-bumping) και κατά του τρυπήματος (anti-drilling). Συμβάλλουν σε αυτό ατσάλινες μπάρες κατανεμημένες σε διαφορετικές θέσεις στο εσωτερικό του κυλίνδρου και τοποθετημένες κάθετα.
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 5 κλειδιά ασφαλείας και η βίδα στήριξης
  • Διατίθεται σε διάσταση 80mm (30-50) και 75mm (30-45) και χρώμα νίκελ. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στην πόρτα σας!

Περισσότερες πληροφορίες για το πως να επιλέξετε την διάσταση του κυλίνδρου μπορείτε να δείτε εδω: Lockitnow.gr/Πως να επιλέξετε την διάσταση του αφαλού

 

Κατασκευαστής:
AGB
Αντιγραφή κλειδιού:
Ελεύθερη αντιγραφή κλειδιού