Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

ABUS PR1900 Μπάρα ασφαλείας για όλες τις πόρτες, με μπλόκ

Τιμή στο Κατάστημα: 1,093.00
815.00
Κερδίζετε : 278.00 (25%)
PR1900 B
Δεν υπάρχει απόθεμα για αυτή την επιλογή

Μπάρα ασφαλείας ατσάλινη από την εταιρεία ABUS, με κωδικό PR1900.

Λειτουργεί ανεξάρτητα, σαν εξωτερική (κουτιαστή) κλειδαριά και προσφέρει επιπλέον ενίσχυση στις πόρτες. Χρησιμοποιείται είτε σαν κύριος μηχανισμός κλειδώματος, είτε σαν δευτερεύων. Τοποθετείται συνήθως σε οριζόντια θέση. Η μπάρα ασφαλείας ABUS PR1900 είναι κατάλληλη για όλες τις πόρτες (ξύλινες, αλουμινίου, μεταλικές, θωρακισμένες). Τοποθετείται από την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ της πόρτας. Διαθέτει ελεγχόμενο μπλόκ που επιτρέπει το μερικό άνοιγμα τη πόρτας.

  • Προσφέρει μια αξιόπιστη λύση ασφαλείας για τις πόρτες
  • Κλείδωμα σε 2 σημεία. Οι πίρροι που βγαίνουν από την μπάρα όταν κλειδώνετε, κλειδώνουν στα άγκιστρα που έχετε τοποθετήσει αριστερά & δεξιά της πόρτας
  • Κατάλληλη για πόρτες με πλάτος από 85cm - 100cm
  • Μπορείτε να κλειδώσετε την μπάρα και εσωτερικά και εξωτερικά (θα πρέπει να ανοιχτεί υποδοχή για τον κύλινδρο στην πόρτα)
  • Κλείδωμα 2 στροφών
  • Διαθέτει ενσωματωμένο ελεγχόμενο μπλοκ, που επιτρέπει το μερικό άνοιγμα της πόρτας για λόγους ασφαλείας
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνονται τα παρελκόμενα προϊόντα που θα χρειαστείτε για την τοποθέτηση της μπάρας και ο κύλινδρος (3 κλειδιά απλά). Ο κύλινδρος που χρησιμοποιείται συνήθως έχει διάσταση 90mm (30x60) για πόρτες ξύλινες, σιδερενιες ή μεταλικές. Για τις θωρακισμένες θα πρέπει ναχρησιμοποιηθεί κύλινδρος με μεγαλύτερη διάσταση 100mm (30x70), ο οποίος διατίθεται κατόπιν παραγγελίας.
  • Διαθέσιμη σε δυο χρώματα: άσπρο και καφέ

Η μπάρα ασφαλείας ABUS PR1900 είναι κατάλληλη για πόρτες ξύλινες, αλουμινίου, μεταλικές και θωρακισμένες. Τοποθετείται από την ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ της πόρτας έτσι ώστε όταν βρισκεστε μέσα στο σπίτι και έχετε τοποθετήσει την μπάρα στην θέση της είναι αδύνατον κάποιος να εισέλθει. Ακόμη και αν παραβιάσει την κλειδαριά ή σπάσει τους μεντεσέδες της πόρτας, η μπάρα θα του εμποδίσει την είσοδο.
Κλειδώνει εσωτερικά και εξωτερικά. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να ανοιχτεί υποδοχή για τον κύλινδρο στην πόρτα. Αν πρόκειται για πόρτα ασφαλείας αλλάζει η διάσταση του κυλίνδρου.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την μπάρα ABUS PR1900 στην καρτέλα "Συννημένα"

(Το προϊόν αυτό είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ κατόπιν παραγγελίας. Επικονωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.)

 

Κατασκευαστής:
ABUS
Μπάρες ασφαλείας:
Μπάρες ασφαλείας

ABUS PR1900 Μπάρα ασφαλείας - Οδηγίες τοποθέτησης (ABUS_PR1900_Installation_Instructions.pdf, 476 Kb) [Λήψη]

ABUS PR1900 Μπάρα ασφαλείας - Τεχνικά χαρακτηριστικά (ABUS_PR1900_Technical_Data.pdf, 118 Kb) [Λήψη]