Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

- 25%

Sebury K4-2 Αναγνώστης καρτών (card reader) & πληκτρολόγιο

Τιμή στο Κατάστημα: 92.00
69.00
Κερδίζετε : 23.00 (25%)
K4-2
1 εώς 3 ημέρες

Αναγνώστης καρτών (proximity card reader) & πληκτρολόγιο από την εταιρεία SEBURY, με κωδικό K4-2.

Κατάλληλο για συστήματα ελεγχόμενης πρόσβασης (access control). Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ηλεκτρικές κλειδαριές ή ηλεκτροπίρρους ή ηλεκτρομαγνήτες.

Λειτουργεί ως εξής: Προγραμματίζετε τις κάρτες (user) ή τους κωδικούς που θα χρειαστείτε (ανάλογα με το πως θα επιλέξετε να λειτουργεί το σύστημα). Μόλις πλησιάσετε την κάρτα κοντά στον αναγνώστη ή πληκτρολογήσετε τον κωδικό, η κλειδαριά που έχετε συνδέσει θα λάβει την εντολή και θα ξεκλειδώσει για να μπορέσετε να ανοίξετε.

Ο προγραμματισμός των καρτών ή των κωδικών γίνεται κατευθείαν επάνω στο πληκτρολόγιο. Οι κάρτες προγραμματίζονται είτε με ένα απλό πέρασμα της κάρτας μπροστά από τον αναγνώστη (εφόσον βρίσκεστε σε λειτουργία προγραμματισμού), είτε με πληκτρολόγηση του κωδικού που αναγράφεται πάνω της. Μπορείτε να αγοράσετε έξτρα όσες επιπλέον κάρτες θέλετε (δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία).

Το σύστημα έχει την δυνατότητα να λειτουργεί ταυτόχρονα χρήστες με κωδικό & κάρτα ή μόνο κωδικούς ή μόνο κάρτες (έως 2000 χρήστες)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Πληκτρολόγιο & αναγνώστης καρτών
 • Τρόπος λειτουργίας: με κωδικό & κάρτα ταυτόχρονα ή μόνο κωδικό ή μόνο κάρτα
 • Stand Alone πληκτρολόγιο
 • Αποθήκευση έως 2000 χρηστών (καρτών ή κωδικών)
 • Προγραμματιζόμενος κωδικός 4 ψηφίων
 • Υλικό κατασκευής: Πλαστικό
 • Απόσταση ανάγνωσης: 3-6cm
 • Κάρτες τύπου EM
 • Τάση λειτουργίας: 12V DC
 • Διαστάσεις: Υ 120 x Π 50 x Β 27mm
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -40 έως +60 βαθμούς κελσίου

Το σύστημα αυτό μπορεί να συνδυαστεί με συστήματα fail safe (ηλεκτρομαγνήτες, ηλεκτροπίρροι κτλ) καθώς επίσης και με fail secure (κυπρί, ηλεκτρικές κλειδαριές κτλ). Δείτε προϊόντα με τα οποία συνδυάζεται στην καρτέλα "Συνδυάστε με".

 

Κατασκευαστής:
SEBURY
Χρήση access control:
Εσωτερικό χώρο
MAGG06500STS-D
400.00 299.00
eff-eff, Εξωτερικός (κουτιαστός), Απλές - Ασφαλείας - Γυάλινες πόρτες
Ηλεκτρομαγνήτης εξωτερικός (κουτιαστός), αδιάβροχος από την εταιρεία eff eff , με κωδικό MAGG06500. Κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους λόγω...
1 εώς 3 ημέρες

NE-280ST
113.00 85.00
OEM Access Control, Εξωτερικός (κουτιαστός), Απλές - Ασφαλείας - Γυάλινες πόρτες
Ηλεκτρομαγνήτης εξωτερικός (κουτιαστός) από την εταιρεία Fenice , με κωδικό NE-280ST. Τοποθετείται στην εξωτερική επιφάνεια της πόρτας ή της κάσας....
1 εώς 3 ημέρες

Sebury K4-2 Εγχειρίδιο Χρήσης (K4-2.pdf, 121 Kb) [Λήψη]