Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

Η Εταιρία μας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα " Lockitnow.gr " αποτελεί της εξέλιξη της εταιρείας " Αγγέλη Ο.Ε ", μιας οικογενειακής επιχείρησης η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1975. Ιδρύθηκε από τον Χρήστο Αγγέλη και αργότερα αλλάζοντας νομική μορφή πέρασε στην επόμενη γενιά, στον Γιώργο Αγγέλη.

Έχοντας μια μακροχρόνια πορεία και εμπειρία στον κλάδο των κλειδαριών και των πορτών ασφαλείας, διατηρώντας άδεια λειτουργίας από την Eλληνική Αστυνομία και όντας μέλος του Σ.Α.Ε.Κ ( Σύνδεσμος Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών ), καθώς και του E.L.F ( Εuropean Locksmith Federation ), αναζητούμε συνεχώς την ενημέρωση και αναβάθμιση του κλάδου, κατέχοντας την απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα. Μέσα στα πλαίσια της προόδου και της ανταγωνιστικότητας και ακολουθώντας τις επιταγές τις εξέλιξης σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πλήρες και εξελιγμένο, αλλά με τις βάσεις της εμπειρίας που αποκομίσαμε από την άμεση επαφή μας με τον πελάτη και την μακροχρόνια παρουσία μας στον κλάδο.

Έχοντας ήδη ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο από ανθρώπους που εμπιστευθήκαν όλα αυτά τα χρόνια την ασφάλεια του χώρου τους σε εμάς, επιμένουμε στην εξέλιξη, στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε, πάντα με σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του.

Ενημερωθείτε τώρα και on-line από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα " Lockitnow.gr ", για όλες τις εξελίξεις σε χιλιάδες προϊόντα όπως κλειδαριές, συναγερμούς και είδη ασφαλείας του χώρου και κάντε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά βρίσκοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου στο πρώτο ελληνικό απόλυτα εξειδικευμένο site, το Lockitnow.gr !


Θα μας βρείτε: