Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

OEM ACC-036 Ηλεκτροπίρρος χωνευτός, για πόρτες όλων των τύπων

Τιμή στο Κατάστημα: 120.00
89.90
Κερδίζετε : 30.10 (25%)
ACC-036
1 εώς 3 ημέρες

Χωνευτός ηλεκτροπίρρος, με κωδικό ACC-036.

Οι ηλεκτροπίρροι χρησιμοποιούνται ως κλειδαριές και λειτουργούν σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα όπως πληκτρολόγια ή καρταναγνώστες (εξωτερικά) και μπουτόν (εσωτερικά). Κατ' αυτό τον τρόπο έχετε πάντα τον έλεγχο της πρόσβασης στον χώρο σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Κατάλληλος για πόρτες όλων των τύπων, ανοιγόμενες
  • Ρύθμιση χρονοκαθυστέρησης κλειδώματος (time delay) 0,3,6 & 9 sec. Δηλαδή ο ηλεκτροπίρρος ασφαλίζει ξανά άμεσα με το κλείσιμο της πόρτας ή μετά το πέρας 0-9 δευτερολέπτων.
  • Με ένδειξη LED που ενημερώνει για την κατάσταση του ηλεκτροπίρρου, αν δηλαδή είναι κλειδωμένος ή ανοικτός
  • Τροφοδοσία: 12V DC. Κατανάλωση (σε λειτουργία) 960mA. Standby: 180 mA
  • Λειτουργία Fail Safe, δηλαδή όταν το ρεύμα δεν περνάει ή σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ο ηλεκτροπίρρος ξεκλειδώνει και η πόρτα μένει ανοικτή
  • Προέκταση πίρρου: 16mm Διάμετρος: 13mm
  • Διαστάσεις ηλεκτροπίρρου: 192x25x37 mm. Διαστάσεις αντικρίσματος: 92x25x3 mm


Τρόπος τοποθέτησης & λειτουργίας:

Στην συσκευασία περιλαμβάνεται ο ηλεκτροπίρρος και το αντίκρυσμά του (κυπρί). Το αντίκρυσμα τοποθετείται την πόρτα και ο ηλεκτροπίρρος στην κάσα (απέναντι). Μόλις έρθουν σε επαφή ο πίρρος "πετάγεται" από την θέση του και ασφαλίζει στο αντίκρυσμα. Η πόρτα παραμένει κλειδωμένη μέχρι κάποιος να πατήσει το κουμπί (αν βρίσκεται μέσα) ή να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του κωδικό ή να χρησιμοποιήσει την κάρτα proximity (αν βρίσκεται από έξω) κι έτσι ο πίρρος να επανέλθει στην αρχική του θέση και η πόρτα να είναι ελεύθερη να ανοίξει.

 Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Κατασκευαστής:
OEM Access Control