Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

 

- 25%

CISA 56505-48 Κλειδαριά θωρακισμένης κύλινδρου, χωρίς γλώσσα (τύπου CISA)

Τιμή στο Κατάστημα: 100.00
75.00
Κερδίζετε : 25.00 (25%)
56505-48
1 εώς 3 ημέρες

Κλειδαριά ασφαλείας θωρακισμένων πορτών με κύλινδρο, από την εταιρεία CISA, με κωδικό 56505-48.

Κλειδαριά για πόρτα ασφαλείας, με κύλινδρο (νέου τύπου). Αυτή η κλειδαριά συνήθως χρησιμοποιείται σαν δεύτερη (προσθετη) στην πόρτα σας εξαιτίας της απουσίας γλώσσας πόμολου. Συνδυάζεται με έναν αφαλό ασφαλείας 80mm (30-50) και ένα προστατευτικό κάλυμμα (defender)

  • Αυτή η κλειδαριά συνήθως χρησιμοποιείται σαν δεύτερη (προσθετη) στην πόρτα σας, εξαιτίας της απουσίας γλώσσας πόμολου.
  • Μηχανισμός υψηλής ακρίβειας με γρανάζια που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα
  • Συμβατή με όλους τους κυλίνδρους και τα defender της αγοράς
  • Διαθέτει σύστημα λειτουργίας με καπέλτη (relock)
  • Κέντρο 63mm, 5 πίρροι, χωρίς γλώσσα

Για μια απόλυτα ολοκληρωμένη λύση, μπορείτε να συνδυάσετε την κλειδαριά κυλίνδρου με καταπέλτη που επιλέξατε, με έναν κύλινδρο ασφαλείας και ένα επώνυμο defender.

 

Πως θα καταλάβετε αν χρειάζεστε αριστερή ή δεξιά;

Από έξω προς τα μέσα (όπως μπαίνετε) αν η πόρτα ανοίγει προς τα δεξιά (δεξιόστροφα), χρειάζεστε δεξιά κλειδαριά. Αν ανοίγει προς τα αριστερά, τότε χρειάζεστε αριστερή. Δείτε μερικά παραδείγματα εδώ: Lockitnow.gr/Πώς βρίσκουμε τη φορά της πόρτας.

Πως να μετρήσετε την διάσταση της κλειδαριάς;

Με ΑΝΟΙΚΤΗ την πόρτα και από την ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ πλευρά, θα μετρήσετε την απόσταση από το κέντρο της υποδοχής του κλειδιού έως το σημείο που ΞΕΚΙΝΟΥΝ να βγαίνουν οι πίρροι. Για να βοηθηθείτε, τοποθετήστε το κλειδί επάνω στην πόρτα. Προσοχή, εάν η διάσταση που θα μετρήσετε είναι εώς 70mm (π.χ. 65mm, 68mm) τότε η κλειδαριά που θα χρεαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 63mm. Από 72mm εώς 80mm (π.χ. 75mm, 78mm) η κλειδαριά που θα χρειαστείτε είναι το πιο πιθανό να είναι η 73mm.

lock 45

 

Κατασκευαστής:
CISA
Τύπος κλειδαριάς:
Χωρίς γλώσσα