Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

KABA experT Κύλινδρος ασφαλείας

Τιμή στο Κατάστημα: 181.00
135.90
Κερδίζετε : 45.10 (25%)
expert 60mm
1 εώς 3 ημέρες

Κύλινδρος υψηλής ασφάλειας από την εταιρεία KABA, της σειράς experT.

Ο κύλινδρος experT αντιπροσωπεύει τον καλύτερο κύλινδρο της εταιρείας. Διαθέτει σύστημα προστασίας "Snap Resistant" κατά του σπασίματος. Αυτό σημαίνει ότι σε προσπάθεια διάρρηξης ο κύλινδρος εμφανίζει υψηλό βαθμό αντίστασης, χάρη στην ατσάλινη μπάρα που βρίσκεται στο κάτω μέρος του και δεν μπορεί να σπάσει. Ακόμη, ο κύλινδρος KABA experT έχει προστασία κατά του χτυπήματος (προστασία anti-bumping). Ελεγχόμενη αναπαραγωγή κλειδιών (προστασία αντιγραφής).

  • Σύστημα προστασίας "Snap Resistant" κατά του σπασίματος. Το κάτω μέρος του κυλίνδρου καλύπτεται από μια ατσάλινη μπάρα, καθιστώντας τον ανθεκτικό σε περίπτωση προσπάθειας διάρηξης.
  • Ατσάλινες μπίλιες στο μπροστινό μέρος του, ώστε να μην μπορεί εύκολα να τρυπηθεί (προστασία anti-drill). Πρoστασία κατά του χτυπήματος (anti-bumping)
  • Πατενταρισμένο προφίλ κλειδιού που αποκλείει την παράνομη αντιγραφή του
  • Διαθέτει 22 ενεργές μπίλιες εσωτερικά, σε ακτινωτή διάταξη τεσσάρων σειρών οι οποίες λειτουγούν ταυτόχρονα, προσφέροντας έξτρα προστασία κατά της εύρεσης κωδικού του κλειδιού (anti-picking)
  • Ελεγχόμενη αναπαραγωγή κλειδιών (προστασίας αντιγραφής). Αντίγραφα του κλειδιού γίνονται μόνο με την κάρτα ιδιοκτησίας, σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα
  • Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 5 κλειδιά ασφαλείας, η κάρτα κατόχου για την αναπαραγωγή κλειδιών και μια βίδα στήριξης
  • Διατίθεται σε διάφορες διαστάσεις. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στην πόρτα σας!
  • Διατίθεται επίσης και με πόμολο από την μια πλευρά

Περισσότερες πληροφορίες για το πως να επιλέξετε την διάσταση του κυλίνδρου μπορείτε να δείτε εδω: Lockitnow.gr/Πως να επιλέξετε την διάσταση του αφαλού.

Ο κύλινδρος KABA experT είναι διαθέσιμος σε ομάδες κυλίνδρων με ίδιο κλειδί (key alike) και master (κατόπιν παραγγελίας).

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Κατασκευαστής:
KABA Group
Αντιγραφή κλειδιού:
Προστασία αντιγραφής κλειδιού